advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie (184 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
  1  2  3  4    6    8  9  10 
 

Heeft u iemand nodig die goed kan luisteren en de goede prikkelende vragen kan stellen neem dan contact met ons op
 

Met respect als uitgangspunt en het gebruik van voor jou geschikte technieken en vaardigheden is het doel van de training en coaching om het zelfinzicht te vergroten, meer balans te creeeren en je te helpen in je kracht te komen, waarbij de grenzen worden bepaald door jouw draagvermogen. Geschikt voor individuen en bedrijven.
 

Loop je iedere keer vast in dezelfde situaties? Weet je niet hoe je een probleem moet oplossen? Zit je met levensvragen? Dan is coaching mogelijk iets voor jou. Een persoonlijk coachingtraject draagt ertoe bij dat mensen meer plezier en welbevinden ervaren in hun werk en privé-leven.
 

Je loopt in je leven telkens tegen hetzelfde aan. Je hebt al een aantal dingen geprobeerd om daar verandering in aan te brengen. Je hebt er bijvoorbeeld over gepraat, het (tot in den treure) geanalyseerd of er allerlei adviezen over ingewonnen. Op een of andere manier kom je toch niet verder. Provocatine kan je dan helpen.
 

Spencer TOAO ICT Inspireren, Coaching en Training Advies en coaching Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Schrijven van boeken.
 

Hoe kunt u weer positiever in het leven staan? Wie bent u en waar staat u voor? Hoe krijgt u weer plezier in het leven? Hoe verder na scheiding? Lukt het u niet alleen antwoorden op deze vragen te krijgen, dan kan MDKroescoaching u daarbij helpen. Of het nu gaat om personal coaching, relatiecoaching of stresscoaching, ik richt me op u als individu. Coaching is maatwerk. Mediation behoort ook tot de mogelijkheden.
 

Wilt u beter gebruikmaken van uw kwaliteiten? Heeft u het gevoel dat u steeds tegen dezelfde dingen aanloopt? Vraagt u zich geregeld af: ‘is dit nog wat ik wil’? Met professionele coaching ondersteunt Human AwarD U bij het vinden van antwoorden en oplossingen. Beweging creëren in denken, voelen en doen staat hierbij centraal.
 

Het is gewoon zonde van je tijd als je voor langere tijd met een uitdaging zit die je levenslust en plezier beperkt. Wat is je passie in deze periode van je leven ? Hoe breng je je plezier en creativiteit tot bloei? Laat me jou helpen, jezelf te helpen. Met je persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleid ik je naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.
 

Effectiever communiceren met partner, kind of ouders? Meer energie uit werk en relaties? Hoe kan ik verlangens omzetten in actie en succes? Hoe kan ik omgaan met weerstand en hindernissen? Hoe zeg ik wat ik echt wil zeggen? Heo leef ik mijn eigen 'verhaal'? Bij Propio Forsa vind je de coach die met jou gaat kijken hoe jij die stap gaat zetten die je zo graag wil zetten. Neem contact op voor persoonlijke en professionele groei en ga de uitdaging aan om jezelf te verwennen met een coachingstraject waarin jij en jouw ontwikkeling centraal staat.
 

De Libbensbeam is een praktijk voor spiritualiteit & inspiratie. Ik inspireer mensen om hun eigen leven vanuit hun levensmissie te gaan leven. Dan kom je in een flow en leef je vanuit je hart. Paranormale ontwikkeling en kijken naar de mensen vanuit spiritueel oogpunt.
 
  1  2  3  4    6    8  9  10 
 
advertentie