advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie (184 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
  3  4  5  6    8    10  11  12 
 

Ronald Schippers heeft een professionele, stimulerende én oplossing gerichte stijl van begeleiding die gericht is op de mens en de organisatie. Naast de vele mogelijkheden in individuele coaching en intervisie, biedt Bureau Schippers ook verzuimmanagement aan. Voordat een coaching- interventietraject start, is er een kennismakinggesprek, daarna ontvangt u een helder plan van aanpak, offerte en krijgt u ondersteuning om het traject goed en zorgvuldig op te pakken en tot resultaat te brengen. Het ontplooien én productief maken van iemands eigen kracht, expressievorm en kwaliteiten, is een effectief middel tot verbetering van de kwaliteit van het arbeids- en persoonlijk leven.
 

De Laurier verhuurt een sfeervolle ruimte van 98 m2 met B&B mogelijkheid. Daarnaast verzorgen wij volledige verzorgde Yoga weekends of midweeks met workshops naar keuze. Wij geven trainingen in sociaal communicatieve vaardigheden, workshops meditatief schilderen, sessies in paardenspiegelen en familie-opstellingen.
 

In mijn praktijk komen mensen tot het inzicht hoe hun ervaring van de realiteit in de weg staat van het bereiken van hun wensen en dromen. Dit inzicht is de basis waarop mensen regisseur worden van hun eigen leven en geen slachtoffer meer zijn van omstandigheden.
 

Hulp vragen? Best lastig! Ik weet het uit ervaring, maar soms red je het niet alleen. We hebben allemaal 'een blinde vlek' wat maakt dat je zelf niet altijd ziet waar je echt mee worstelt. Mijn naam is Leone Wevers. Ik ben opgeleid als Psychosociaal Therapeut & Coach. Ik heb mijn psychotherapie praktijk in Delft en Den Hoorn. Mijn klanten omschrijven mij als iemand die 'echt' luistert, geduld heeft, zonder oordeel begrip voor hun problemen heeft, daardoor voelen ze zich gehoord en hebben ze vertrouwen in mij. Ook de persoonlijke touch die ik aan onze gesprekken geef, geeft net dat extra's dat mensen zich prettig voelen (en zelfs als ze opnieuw tegen iets aanlopen direct weer direct contact met me opnemen). Ieder traject is bij mij maatwerk, omdat niemand hetzelfde is! Mijn vraagstelling, de praktische oefeningen en de kennis die ik met je deel zorgen ervoor dat je onze sessies met waardevolle inzichten en antwoord op je vragen kan afsluiten.
 

Wil je meer plezier en rust ervaren? Lekkerder in je vel zitten? Vanuit je passie leven? Ik help je graag jezelf beter te leren kennen en van daaruit stappen te zetten. Het is jouw reis, maar je hoeft hem niet alleen te maken. Mijn naam is Cynthia Oppelaar, oprichter van Cynergy en Soulstice. Sinds 2008 begeleid ik met veel plezier particulieren en professionals met uiteenlopende vragen, klachten en wensen. Ik ben opgeleid en gecertificeerd als NLP Coach, Systemisch Opsteller en Register therapeut BCZ®. Ik heb een sociaal-wetenschappelijke opleiding Veranderkunde gedaan en een post-HBO opleiding Psychosociale basiskennis afgerond. Eerder werkte ik als project- en verandermanager voor een organisatieadviesbureau. Daar gaf ik ook loopbaancoaching. Het bedrijfsleven, de overheid, de zorg en het hoger onderwijs ken ik van binnenuit. Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen, dan is de kans groot dat je een deel van de sessies vergoed kunt krijgen (o.b.v. integrale therapie of natuurgeneeskunde). Een prettige bijkomstigheid is, dat deze vergoeding niet wordt ingehouden op je eigen risico. Kijk op http://www.soulstice.nl/werkwijze/tarieven/ of dit ook voor jou geldt. Meer informatie voor particulieren: www.soulstice.nl Meer informatie voor organisaties en professionals: www.cynergy.nu
 

Praktijk voor psychosociale en levensbeschouwelijke counselling alsmede coaching. Met name via email. Plan van aanpak en methoden worden per persoon bekeken en in overleg met cliënt bepaald. Specialisaties zijn onder andere: vraagstukken met het oog op zingeving en spiritualiteit, chronische pijnklachten, fibromyalgie, ADD, gewichtsbeheersing.
 

Bureau voor coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en ontslag, ziektewet, re-integratie en life-coaching (persoonlijke vraagstukken). Gericht op resultaat, snel en praktisch, eerlijk en oprecht, confronterend. Vanuit een open hart, zonder oordeel en met begrip, gericht op verbinding tussen hoofd en hart. Ervaring met multiproblematiek, zoals bv. angststoornissen, AD(H)D, autistisch spectrum (o.a. Asperger), HSP (hoogsensitief), hoogbegaafd (Xi). Doelstellingen zijn eigen bewustzijn, nemen van eigen verantwoordelijkheid, eigen keuzes maken.
 

Mijn werkwijze is holistisch, dus met de mens in zijn geheel. Ik werk met kinderen en volwassenen. De mens heeft alle antwoorden/oplossingen in zichzelf en ik help om dat boven tafel te krijgen, zodat de cliënt zelf de touwtjes weer in handen kan nemen.
 

De Hefboom Instituut voor persoonlijke ontwikkeling, coaching en advies. Door de combinatie van cognitieve therapie, NLP en Mindfulness is de coaching door de gecertificeerde coaches van de Hefboom buitengewoon effectief. Succes gegarandeerd.
 

Praktijk Hayo Bol richt zich op mensen die meer willen in hun leven op het gebied van gezondheid, relaties, persoonlijke ontwikkeling en de werking van hun verstand. Een gezond verstand maakt juiste beslissingen die goed voelen en goed zijn.
 
  3  4  5  6    8    10  11  12 
 
advertentie