advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie (184 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
  5  6  7  8    10    12  13  14 
 

Je wilt angstvrij zijn. Weer stralen. Weg met die nare gedachten. Weer het avontuur zien. Weer als een baby onbevangen alles aanpakken. Oude ballast overboord gooien. Vrijheid is blijheid. Wanneer jij van mij alle tools hebben gekregen, begrepen en geoefend zal je weer genieten en gelukkig zijn. Je moet het zelf ervaren. Bel 0636430220 en ik vertel je hoe.
 

Ons bureau geeft sinds 2000 multidiciplinaire adviezen voor allerlei medische en paramedische problemen. Voor de daadwerkelijke uitvoering hebben wij vele disciplines in huis. Mochten wij de discipline niet in huis hebben dan beschikken wij over een competent netwerk van therapeuten.
 

Begeleiding bij bewustzijnsgroei en ontwikkeling van mensen en organisaties.
 

Wij zijn een kleine praktijk in Venlo waar maatwerk voorop staat. Geen wachtlijst. U bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Relatietherapie volgens Dr. Sue Johnson.
 

Praktijk Careful is een particuliere organisatie voor maatschappelijk werk, gericht op jongeren van 10 - 22 jaar en hun ouders. Het doel is om jongeren te helpen een brug te slaan naar de toekomst en ouders te helpen hun kinderen hierin te begeleiden.
 

BTSW staat voor Bureau Toegepaste Sociale Wetenschappen. Onze organisatie richt zich enerzijds op eerstelijns psychologische hulpverlening bij jeugdigen en volwassenen en is anderzijds gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening en topsport.
 

lyvon voor persoonlijke coaching, cursussen en workshops. Persoonlijke hulp bij al je vragen en doelen die je na wilt streven, op een snelle en doelgerichte manier die bij jou past.
 

Personal - Business - LifeCoaching. Veilig, betrouwbaar en laagdrempelig. Voor efficiente ondersteuning bij levensvraagstukken en zakelijke begeleiding. Specialisaties: Relaties, Rouw -/en verlies, Bedrijfs Management. Werkzaam in Arnhem, Gelderland.
 

Praktijk voor mediamieke coaching en Therapie. De antwoorden en wegwijzers die ik als medium voor jou krijg kunnen je verder helpen in jouw situatie en geven richting aan. Naast de helderziende consulten kun je ook voor therapie bij mij terecht. Ook tijdens therapie is de waarneming voor mij een zeer belangrijke informatiebron.
 

Counselling Delft is een praktijk voor Counselling & Coaching, Training en Advies.
 
  5  6  7  8    10    12  13  14 
 
advertentie