advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, ABvC registercounsellor (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling)

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, ABvC registercounsellor (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling) (18 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Laat je angsten, stress en onzekerheden los met EFT! EigenWaarde Counselling/EFT Coaching Amsterdam biedt hulp bij het opruimen en loslaten van onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen, die je belemmeren om het leven te leiden wat je graag wilt. "Je kan niet bepalen hoe de wind staat, maar wel hoe je je zeilen zet!"
 

Voor particulieren - zorginstellingen & schoolorganisaties in Alphen aan den Rijn & omstreken
 

Praktijk voor psychosociale hulpverlening bij individuele en/of relationele problemen. Er is geen verwijzing van een huisarts nodig. Afhankelijk van de zorgverzekeraar(deels)vergoed.
 

Trivister is er voor kinderen, volwassenen, relaties en gezinnen met NLP-coaching, counselling, training en workshops.
 

Steur Counselling & Coaching er zijn momenten in het leven dat u denkt: "dit kan zo niet langer er moet wat gaan veranderen..." Een goed gesprek kan dan helpen weer grip op de situatie te krijgen.
 

Praktijk voor natuurgeneeskundig therapie, voedingsadvies, counselling en healthcoaching. Hier kunt u terecht als u fysieke en mentale klachten heeft, in een probleemsituatie zit, wilt afvallen of gaan sporten.
 

Hulp, Aandacht, Actie en Succes staan centraal bij Praktijk HAAS. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Van alles al geprobeerd? Nu jullie relatieproblemen oplossen met het Molius Relatietherapie Plan! Waarom nog langer wachten? Met effectieve relatiehulp je relatie redden. Bel vrijblijvend.
 

Wij geloven dat iedereen vrij kan zijn van depressiviteit en angst zonder medicatie. Neem vandaag contact met ons op voor het meest effectieve programma!
 

Wij zijn een kleine praktijk in Venlo waar maatwerk voorop staat. Geen wachtlijst. U bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Relatietherapie volgens Dr. Sue Johnson.
 
    1   
 
advertentie