advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Almere

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Almere (18 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Gezondheidsoplossingen biedt de meest passende en duurzame gezondheidsoplossing voor jou. Ieder mens is uniek en vraagt om zijn/haar eigen weg naar gezondheid, geluk en succes.
 

Snel resultaat en effectief. NLP is vernieuwend en snel werkend. Binnen 6 gesprekken ben je gegarandeerd verder in het bereiken van je doel. Voormijzelf richt zich met name op wat je graag wilt en niet op wat je niet wilt. Nieuw: Kindercoaching
 

Inspireren om passies te vinden en met plezier te gaan leven. Ik begeleid zowel mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen maken, als mensen die vastgelopen zijn. Ik ben Jungiaans psycholoog, talentencoach en teamtrainer. KLM is een van de klanten. Verandering van binnenuit, bij mij leer je geen truc. Ik werk veel met ACT is opgepakt voor wetenschappelijk onderzoek. ACT is een talentenmeting die je qua snelheid en diepgang zal verbazen. Echte talenten worden zichtbaar. Niet alles wat je goed kan is je talent. Je krijgt met ACT een sleutel voor ontwikkeling mee. Hoe ben ik dit vak ingerold terwijl ik werkzaam was in de IT? Het omslagpunt was een auto-ongeluk, waarbij ik dacht dat willen ook kunnen was. Langzaam maar zeker ben ik veel beter in contact gekomen met mijn gevoel en intuitie. Iets wat nu mijn grootste vermogen is in mijn werk. Talentontwikkeling en ontdek je verborgen talenten! Kosten mogelijk vergoed door zorgverzekeraar.
 

Scheiden met TACT; samen bouwen aan een toekomst apart. NMI-gecertificeerde mediators helpen samen te scheiden, waar en wanneer u wilt (ook weekeind en avonden). Bel voor een GRATIS intakegesprek!
 

“Als je reikt naar de sterren, kun je nooit thuis komen met een hand vol modder! ”” Niets is een mens vreemd. Het gevoel te hebben dat je vast zit in je werk, relatie, gevangen in je leven. De motivatie en enthousiasme heeft plaatsgemaakt voor vermoeidheid, frustratie, irritatie en onzekerheid. Counsel Coaching helpt je de weg terug vinden naar jezelf en wie je wilt zijn!
 

Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling en Relatietherapie. Voor meer tevredenheid met jezelf, in het contact met anderen en in je werk of studie.
 

Loop je iedere keer vast in dezelfde situaties? Weet je niet hoe je een probleem moet oplossen? Zit je met levensvragen? Dan is coaching mogelijk iets voor jou. Een persoonlijk coachingtraject draagt ertoe bij dat mensen meer plezier en welbevinden ervaren in hun werk en privé-leven.
 

Het is gewoon zonde van je tijd als je voor langere tijd met een uitdaging zit die je levenslust en plezier beperkt. Wat is je passie in deze periode van je leven ? Hoe breng je je plezier en creativiteit tot bloei? Laat me jou helpen, jezelf te helpen. Met je persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleid ik je naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.
 

Bureau voor coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en ontslag, ziektewet, re-integratie en life-coaching (persoonlijke vraagstukken). Gericht op resultaat, snel en praktisch, eerlijk en oprecht, confronterend. Vanuit een open hart, zonder oordeel en met begrip, gericht op verbinding tussen hoofd en hart. Ervaring met multiproblematiek, zoals bv. angststoornissen, AD(H)D, autistisch spectrum (o.a. Asperger), HSP (hoogsensitief), hoogbegaafd (Xi). Doelstellingen zijn eigen bewustzijn, nemen van eigen verantwoordelijkheid, eigen keuzes maken.
 

De Hefboom Instituut voor persoonlijke ontwikkeling, coaching en advies. Door de combinatie van cognitieve therapie, NLP en Mindfulness is de coaching door de gecertificeerde coaches van de Hefboom buitengewoon effectief. Succes gegarandeerd.
 
    1   
 
advertentie