advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, (Bedrijfs)maatschappelijk werker

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, (Bedrijfs)maatschappelijk werker (14 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Snel resultaat en effectief. NLP is vernieuwend en snel werkend. Binnen 6 gesprekken ben je gegarandeerd verder in het bereiken van je doel. Voormijzelf richt zich met name op wat je graag wilt en niet op wat je niet wilt. Nieuw: Kindercoaching
 

Het kan iedereen overkomen. Soms ontaardt een verschil van mening op het werk of in de privésfeer tot een conflict. En het lukt niet om samen een oplossing te vinden voor dit conflict. De kloof lijkt niet te overbruggen. Dan kan mediation een oplossing bieden. Bij Millau Mediation en Coaching is Miranda van der Tholen werkzaam als mediator en coach. Zij gaat, nadat ze geholpen heeft jullie de essentie van het conflict, “de kloof”, te laten ontdekken, met jullie samen de brug slaan tussen de kloof. Door deze brug komt er zicht op het te bereiken doel.
 

De therapie die ik geef, lijkt op mij: duidelijk, professioneel en persoonlijk, oprecht betrokken. Ik maak de dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Die no-nonsense aanpak wordt door cliënten als plezierig ervaren. * individuele therapie * EFT relatietherapie * gezinstherapie * bedrijfscoachen * weerbaarheidstrainingen voor kinderen en jongeren
 

Praktijk Careful is een particuliere organisatie voor maatschappelijk werk, gericht op jongeren van 10 - 22 jaar en hun ouders. Het doel is om jongeren te helpen een brug te slaan naar de toekomst en ouders te helpen hun kinderen hierin te begeleiden.
 

Als onafhankelijke contractvrije geregistreerde gestalttherapeut begeleid ik sinds 2005 individuele cliënten, stellen en groepen waarbij gestalttherapie en bewustzijnsontwikkeling centraal staan. Je bent van harte welkom, Pascal Horvers
 

Minerva Counseling & Coaching Breda is een praktijk voor psychosociale therapie, relatietherapie en coaching.
 

Ik heb veel ervaring zowel op de werkvloer als met privé vraagstukken. Ik werkte binnen de overheid met conflicten, werkdruk, reorganisatie, stress, ziekteverzuim, mentale weerbaarheid. Daarnaast aan privé vraagstukken over relaties, rouwverwerking, piekeren, somberen of zelfbeeld.
 

Mijn naam is Sander Post van der Linde. Ik daag ook jou uit om jezelf aan te pakken, om te veranderen wat je dwars zit. Om te verwerken wat kan en zo je leven te verbeteren. Ik help je daarbij, soms eigenwijs en vaak net even anders.
 

Jeanet van Ramshorst biedt relatietherapie en coaching/counseling aan paren en individuen. Breed post HBO opgeleid voor individuele begeleiding. Opgeleid als EFT therapeut vwb de relatietherapie. Biedt ook groepsgerichte relatietrainingen. Duidelijke en betrokken werkstijl. www.vanramshorstconsult.nl
 
    1   
 
advertentie