advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, BIG registratie

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, BIG registratie (9 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Gezondheidsoplossingen biedt de meest passende en duurzame gezondheidsoplossing voor jou. Ieder mens is uniek en vraagt om zijn/haar eigen weg naar gezondheid, geluk en succes.
 

Praktijk voor psychosociale hulpverlening bij individuele en/of relationele problemen. Er is geen verwijzing van een huisarts nodig. Afhankelijk van de zorgverzekeraar(deels)vergoed.
 

(Gz-)psycholoog en filosoof te Amsterdam met ruim 25 jaar ervaring, zowel hoog als breed opgeleid, voelt zich niet thuis in de hokjesgeest van het huidige gezondheidszorgsysteem en biedt zich aan als gesprekspartner bij levensvraagstukken en voor deskundige coaching en counseling in eigen praktijk op mooie locatie. Geeft tevens met evenveel plezier (groeps)trainingen.
 

Ons bureau geeft sinds 2000 multidiciplinaire adviezen voor allerlei medische en paramedische problemen. Voor de daadwerkelijke uitvoering hebben wij vele disciplines in huis. Mochten wij de discipline niet in huis hebben dan beschikken wij over een competent netwerk van therapeuten.
 

BTSW staat voor Bureau Toegepaste Sociale Wetenschappen. Onze organisatie richt zich enerzijds op eerstelijns psychologische hulpverlening bij jeugdigen en volwassenen en is anderzijds gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening en topsport.
 

Senior systeemtherapeut / psychologische dienstverlening voor MKB lid NVRG Specialist in: - relatietherapie - coaching / behandeling voor particulieren en ondernemers/ managers
 

Jeanet van Ramshorst biedt relatietherapie en coaching/counseling aan paren en individuen. Breed post HBO opgeleid voor individuele begeleiding. Opgeleid als EFT therapeut vwb de relatietherapie. Biedt ook groepsgerichte relatietrainingen. Duidelijke en betrokken werkstijl. www.vanramshorstconsult.nl
 

Wil je weten wat je daadwerkelijk drijft en inspireert? Zelf aan het roer staan van je leven? Loskomen van gewoontepatronen, en meer gezondheid, vitaliteit en geluk in je (werk)leven creëren? Dan is wellicht een persoonlijk traject voor jou een goede keus als je zoveel mogelijk van je potentieel wilt benutten en optimale performance wilt bereiken.
 

Voor iedereen, jong en oud, die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken bied ik dat steuntje.
 
    1   
 
advertentie