advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Blik op Werk keurmerk

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Blik op Werk keurmerk (2 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Wil je groeien als persoon of meer specifiek als leider of manager? Loop je tegen dingen aan in jezelf? Prophet Center staat al 10 jaar voor professionele en persoonlijk inspiratie en ontplooiing. Als coach en interventiekundige werken we samen met je om je eigen leiderschap te vergroten en effectief met dilemma's om te gaan. Dat doen we o.a. met uitdaging en humor. Dit geldt voor personen, teams en organisaties als geheel. Talenten, communicatie en persoonlijke behoeften spelen daarin een grote rol.
 

Oase Coaching is een coachingsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in coaching, training en begeleiding bij stress- en burnoutproblemen. Daarnaast richt mijn bureau zich op de begeleiding bij re-integratie na uitval na ziekte en andere persoonlijke loopbaanvraagstukken.
 
    1   
 
advertentie