advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Chemische & Petrochemische industrie

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Chemische & Petrochemische industrie (11 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Op enig moment in je leven zeg je: "dit wil ik niet meer". Wat dan wel? Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Wat wil ik bereiken en hoe ga ik dat doen? Hoe ga ik dit alles aanpakken? Begin je reis bij No14.
 

Wil je groeien als persoon of meer specifiek als leider of manager? Loop je tegen dingen aan in jezelf? Prophet Center staat al 10 jaar voor professionele en persoonlijk inspiratie en ontplooiing. Als coach en interventiekundige werken we samen met je om je eigen leiderschap te vergroten en effectief met dilemma's om te gaan. Dat doen we o.a. met uitdaging en humor. Dit geldt voor personen, teams en organisaties als geheel. Talenten, communicatie en persoonlijke behoeften spelen daarin een grote rol.
 

Leeuwenhart Adviespraktijk om mens en organisatie te helpen bij het ont-moeten van weerstanden en het verlossen van blokkades,bij het vergroten van bewustzijn en inzicht en het vrijmaken van talenten,het oplossen van conflicten en bijdragen tot vrede, d.m.v. mediation, coaching en therapie, voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers
 

Loop je iedere keer vast in dezelfde situaties? Weet je niet hoe je een probleem moet oplossen? Zit je met levensvragen? Dan is coaching mogelijk iets voor jou. Een persoonlijk coachingtraject draagt ertoe bij dat mensen meer plezier en welbevinden ervaren in hun werk en privé-leven.
 

Je wilt angstvrij zijn. Weer stralen. Weg met die nare gedachten. Weer het avontuur zien. Weer als een baby onbevangen alles aanpakken. Oude ballast overboord gooien. Vrijheid is blijheid. Wanneer jij van mij alle tools hebben gekregen, begrepen en geoefend zal je weer genieten en gelukkig zijn. Je moet het zelf ervaren. Bel 0636430220 en ik vertel je hoe.
 

Loopbaancoach en Coach voor Persoonlijk leiderschap Heeft u het gevoel dat u bent vastgelopen in uw werk? Komt u steeds in dezelfde conflictsituaties terecht en vindt u geen oplossing? Voelt u zich niet meer thuis in uw leven/relatie/werk? Bent u lusteloos en lijkt alles teveel? Deze loopbaancoach en coach voor Persoonlijk Leiderschap biedt hulp
 

Afhankelijk van uw doel, leerdoelen en vraagstelling kunt u als volgt worden gecoached: - Persoonlijke coaching - Relatietherapie - Scheidingen: Begeleiden voor tijdens en na scheiding - Mediation en conflictbemiddeling - Supervisie - Loopbaanontwikkeling - Diverse trainingen: communicatie, commercieel, leiderschap, timemanagement en meer. Coaching binnen de regio Drenthe, Overijssel, Friesland en Groningen. Voorbeelden, waar wij clienten bij helpen vindt u op onze site Duurzaam resultaat Door de persoonlijke benadering en aanpak, verzorgt Walda Coaching een duurzaam lange termijn resultaat. Uw sterke kanten worden benadrukt en debacles en hindernissen worden gecoached, besproken en aangepakt als kansen en uitdagingen. Lees verder op waldacoaching.nl
 

Coachtime, bureau voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Coachtime helpt mensen verder met nieuwe inzichten en inspiratie. Andere doelen bereiken, in zaklijke- of privésituaties.
 

Caja&Co in Dordrecht biedt leiderschapscoaching voor managers, leidinggevenden en leiders die willen leidinggeven vanuit hun hart! Die zich willen ontwikkelen tot de meest authentieke leider die ze kunnen zijn met een grote impact op hun team en organisatie.
 

Sta je op een kruispunt in je leven en wil je een bewuste keuze maken welke kant je op gaat? Heb je een droom die je echt graag wilt leven? Heb je een doel voor ogen dat je niet, of alleen met veel moeite, kunt bereiken? Wil je meer balans in je leven krijgen? Wil je meer tijd en energie hebt voor de zaken die echt belangrijk voor je zijn? Stel je voor hoe je je voelt als je je persoonlijke doelen bereikt! Met behulp van een BNDRS coach bereik je sneller en gemakkelijker dat wat je voor ogen hebt. Bel, app of mail ons voor een gesprek over de mogelijkheden.
 
    1   
 
advertentie