advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, € 0,- tot € 50,-

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, € 0,- tot € 50,- (16 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Carma Coaching biedt inzicht in persoonlijke relaties tussen tweelingzielen Ik ben (spiritueel) coach & medium met o.a. veel ervaring op het gebied van tweelingzielen en tweelingzielrelaties. Tevens kun je bij mij terecht voor al je vragen op liefdesgebied. Ik kan je natuurlijk ook inzicht geven in situaties die voor jou belangrijk zijn.
 

Bij de Warren kun je terecht met vraagstukken waar je zelf niet uitkomt (persoonlijke vraagstukken, relatieproblemen, loopbaanvraagstukken, problemen op je werk, etc.). Wij bieden ondersteuning door middel van coaching en counselling.
 

Je loopt in je leven telkens tegen hetzelfde aan. Je hebt al een aantal dingen geprobeerd om daar verandering in aan te brengen. Je hebt er bijvoorbeeld over gepraat, het (tot in den treure) geanalyseerd of er allerlei adviezen over ingewonnen. Op een of andere manier kom je toch niet verder. Provocatine kan je dan helpen.
 

De Laurier verhuurt een sfeervolle ruimte van 98 m2 met B&B mogelijkheid. Daarnaast verzorgen wij volledige verzorgde Yoga weekends of midweeks met workshops naar keuze. Wij geven trainingen in sociaal communicatieve vaardigheden, workshops meditatief schilderen, sessies in paardenspiegelen en familie-opstellingen.
 

Mijn werkwijze is holistisch, dus met de mens in zijn geheel. Ik werk met kinderen en volwassenen. De mens heeft alle antwoorden/oplossingen in zichzelf en ik help om dat boven tafel te krijgen, zodat de cliënt zelf de touwtjes weer in handen kan nemen.
 

Praktijk voor psychosociale en levensbeschouwelijke counselling alsmede coaching. Met name via email. Plan van aanpak en methoden worden per persoon bekeken en in overleg met cliënt bepaald. Specialisaties zijn onder andere: vraagstukken met het oog op zingeving en spiritualiteit, chronische pijnklachten, fibromyalgie, ADD, gewichtsbeheersing.
 

Counseling Brabant staat voor counseling en coaching gebaseerd op gelijkwaardigheid. Wij zijn allemaal één, dus ook jij en ik. Zelfs één met de soms beangstigende en soms weer prachtige wereld. Je komt me niet voor niets tegen, je bent hier op het juiste moment in je leven!
 

Praktijk Careful is een particuliere organisatie voor maatschappelijk werk, gericht op jongeren van 10 - 22 jaar en hun ouders. Het doel is om jongeren te helpen een brug te slaan naar de toekomst en ouders te helpen hun kinderen hierin te begeleiden.
 

Praktijk voor mediamieke coaching en Therapie. De antwoorden en wegwijzers die ik als medium voor jou krijg kunnen je verder helpen in jouw situatie en geven richting aan. Naast de helderziende consulten kun je ook voor therapie bij mij terecht. Ook tijdens therapie is de waarneming voor mij een zeer belangrijke informatiebron.
 

Als onafhankelijke contractvrije geregistreerde gestalttherapeut begeleid ik sinds 2005 individuele cliënten, stellen en groepen waarbij gestalttherapie en bewustzijnsontwikkeling centraal staan. Je bent van harte welkom, Pascal Horvers
 
    1   
 
advertentie