advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, € 200,- of hoger

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, € 200,- of hoger (4 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Op enig moment in je leven zeg je: "dit wil ik niet meer". Wat dan wel? Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Wat wil ik bereiken en hoe ga ik dat doen? Hoe ga ik dit alles aanpakken? Begin je reis bij No14.
 

Diepgang, praktisch en brede ervaring
 

Wil je weten wat je daadwerkelijk drijft en inspireert? Zelf aan het roer staan van je leven? Loskomen van gewoontepatronen, en meer gezondheid, vitaliteit en geluk in je (werk)leven creëren? Dan is wellicht een persoonlijk traject voor jou een goede keus als je zoveel mogelijk van je potentieel wilt benutten en optimale performance wilt bereiken.
 

De academie voor Zuiver Leiderschap is er voor leiders individueel en ter ondersteuning van teams. Meer vanuit eigen kracht acteren, je eigen ruimte creëren en vanuit vrijheid en vertrouwen de wereld inkijken.
 
    1   
 
advertentie