advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Heerlen

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Heerlen (4 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Met respect als uitgangspunt en het gebruik van voor jou geschikte technieken en vaardigheden is het doel van de training en coaching om het zelfinzicht te vergroten, meer balans te creeeren en je te helpen in je kracht te komen, waarbij de grenzen worden bepaald door jouw draagvermogen. Geschikt voor individuen en bedrijven.
 

Het Kids Expertisecentrum realiseert een compleet onderwijs, zorg- en welzijnsaanbod dat tegemoetkomt aan de vragen die er in Maastricht en Heuvelland bestaan.
 

Voel je vrij, in liefde, in je kracht en ontspannen. Ontdek de beste versie van jezelf. Wil je jouw persoonlijke groei structureel verankeren in jouw leven? Wil je patronen doorbreken? De antwoorden zitten in jezelf en wij werken er samen aan om deze helder te krijgen.
 
    1   
 
advertentie