advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Houten

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Houten (9 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Wil je groeien als persoon of meer specifiek als leider of manager? Loop je tegen dingen aan in jezelf? Prophet Center staat al 10 jaar voor professionele en persoonlijk inspiratie en ontplooiing. Als coach en interventiekundige werken we samen met je om je eigen leiderschap te vergroten en effectief met dilemma's om te gaan. Dat doen we o.a. met uitdaging en humor. Dit geldt voor personen, teams en organisaties als geheel. Talenten, communicatie en persoonlijke behoeften spelen daarin een grote rol.
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Inspireren om passies te vinden en met plezier te gaan leven. Ik begeleid zowel mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen maken, als mensen die vastgelopen zijn. Ik ben Jungiaans psycholoog, talentencoach en teamtrainer. KLM is een van de klanten. Verandering van binnenuit, bij mij leer je geen truc. Ik werk veel met ACT is opgepakt voor wetenschappelijk onderzoek. ACT is een talentenmeting die je qua snelheid en diepgang zal verbazen. Echte talenten worden zichtbaar. Niet alles wat je goed kan is je talent. Je krijgt met ACT een sleutel voor ontwikkeling mee. Hoe ben ik dit vak ingerold terwijl ik werkzaam was in de IT? Het omslagpunt was een auto-ongeluk, waarbij ik dacht dat willen ook kunnen was. Langzaam maar zeker ben ik veel beter in contact gekomen met mijn gevoel en intuitie. Iets wat nu mijn grootste vermogen is in mijn werk. Talentontwikkeling en ontdek je verborgen talenten! Kosten mogelijk vergoed door zorgverzekeraar.
 

Bij Life Planning is er ruimte voor verlangens, passies en dromen van een cliënt. Dan volgt een bewustwordingsproces en komen Life Planner en cliënt samen tot een visie over zijn of haar drijfveren in het leven. Inzicht in hoe je in het leven staat is de eerste stap naar verandering. Hoe wil je ècht leven en wat staat er in de weg? Pas als iemands diepere drijfveren in het leven helder zijn, is het fundament gemaakt voor het financiële plan.
 

Hallo, mijn naam is Hilde Huisman. Bij mij kun je terecht voor hulp bij allerlei klachten die een fijn leven voor jou in de weg staan, met magnetiseren of Reiki, waarmee je pijn wordt verzacht of zelfs weggenomen. Niet alleen fysieke pijn. Counseling is bij elke behandeling inbegrepen. Kom praten over datgene waar je mee zit en samen werken we aan je leven, dat is Levenswerk.
 

Jeanet van Ramshorst biedt relatietherapie en coaching/counseling aan paren en individuen. Breed post HBO opgeleid voor individuele begeleiding. Opgeleid als EFT therapeut vwb de relatietherapie. Biedt ook groepsgerichte relatietrainingen. Duidelijke en betrokken werkstijl. www.vanramshorstconsult.nl
 

Sta je op een kruispunt in je leven en wil je een bewuste keuze maken welke kant je op gaat? Heb je een droom die je echt graag wilt leven? Heb je een doel voor ogen dat je niet, of alleen met veel moeite, kunt bereiken? Wil je meer balans in je leven krijgen? Wil je meer tijd en energie hebt voor de zaken die echt belangrijk voor je zijn? Stel je voor hoe je je voelt als je je persoonlijke doelen bereikt! Met behulp van een BNDRS coach bereik je sneller en gemakkelijker dat wat je voor ogen hebt. Bel, app of mail ons voor een gesprek over de mogelijkheden.
 

Binnen de Caritasgroep bieden wij voor jouw hulpvraag een passende behandeling. Hiervoor werken psychologen, therapeuten en coaches samen in een multidisciplinair team. Neem contact met ons op om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.
 

In deze snelle wereld met grote verwachtingen is het vaak de vraag of je op het juiste pad zit. Dit kan persoonlijk zijn, maar ook voor je team. Als Personal Coach en SamenwerkingCoach begeleid ik jullie op een intuïtieve manier naar jullie volgende stap.
 
    1   
 
advertentie