advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Industrie (overig)

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Industrie (overig) (28 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1    3 
 

Op enig moment in je leven zeg je: "dit wil ik niet meer". Wat dan wel? Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Wat wil ik bereiken en hoe ga ik dat doen? Hoe ga ik dit alles aanpakken? Begin je reis bij No14.
 

Wil je groeien als persoon of meer specifiek als leider of manager? Loop je tegen dingen aan in jezelf? Prophet Center staat al 10 jaar voor professionele en persoonlijk inspiratie en ontplooiing. Als coach en interventiekundige werken we samen met je om je eigen leiderschap te vergroten en effectief met dilemma's om te gaan. Dat doen we o.a. met uitdaging en humor. Dit geldt voor personen, teams en organisaties als geheel. Talenten, communicatie en persoonlijke behoeften spelen daarin een grote rol.
 

Inspireren om passies te vinden en met plezier te gaan leven. Ik begeleid zowel mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen maken, als mensen die vastgelopen zijn. Ik ben Jungiaans psycholoog, talentencoach en teamtrainer. KLM is een van de klanten. Verandering van binnenuit, bij mij leer je geen truc. Ik werk veel met ACT is opgepakt voor wetenschappelijk onderzoek. ACT is een talentenmeting die je qua snelheid en diepgang zal verbazen. Echte talenten worden zichtbaar. Niet alles wat je goed kan is je talent. Je krijgt met ACT een sleutel voor ontwikkeling mee. Hoe ben ik dit vak ingerold terwijl ik werkzaam was in de IT? Het omslagpunt was een auto-ongeluk, waarbij ik dacht dat willen ook kunnen was. Langzaam maar zeker ben ik veel beter in contact gekomen met mijn gevoel en intuitie. Iets wat nu mijn grootste vermogen is in mijn werk. Talentontwikkeling en ontdek je verborgen talenten! Kosten mogelijk vergoed door zorgverzekeraar.
 

Ieder mens heeft gaven,talenten, wensen en onzekerheden. En ook ieder mens loopt wel eens tegen problemen, belemmeringen en blokkades op. Zowel als particulier individu als in een werksituatie. Coaching Frankly helpt je om inzicht te geven in die belemmeringen, waardoor je je kunt ontdoen van die last en beter je doelen gaat bereiken en wensen verwezenlijken.
 

Wil je iets veranderen aan hoe je in je werkende - of privé leven staat? Wil je bijvoorbeeld: meer jezelf kunnen zijn of meer doen dan wat je daadwerkelijk doet, je talenten beter benutten, meer zelfvertrouwen hebben, helderder keuzes kunnen maken, effectiever communiceren, meer harmonie in je relatie, meer balans tussen je werk en privé of inzicht in je drijfveren?
 

Hulp vragen? Best lastig! Ik weet het uit ervaring, maar soms red je het niet alleen. We hebben allemaal 'een blinde vlek' wat maakt dat je zelf niet altijd ziet waar je echt mee worstelt. Mijn naam is Leone Wevers. Ik ben opgeleid als Psychosociaal Therapeut & Coach. Ik heb mijn psychotherapie praktijk in Delft en Den Hoorn. Mijn klanten omschrijven mij als iemand die 'echt' luistert, geduld heeft, zonder oordeel begrip voor hun problemen heeft, daardoor voelen ze zich gehoord en hebben ze vertrouwen in mij. Ook de persoonlijke touch die ik aan onze gesprekken geef, geeft net dat extra's dat mensen zich prettig voelen (en zelfs als ze opnieuw tegen iets aanlopen direct weer direct contact met me opnemen). Ieder traject is bij mij maatwerk, omdat niemand hetzelfde is! Mijn vraagstelling, de praktische oefeningen en de kennis die ik met je deel zorgen ervoor dat je onze sessies met waardevolle inzichten en antwoord op je vragen kan afsluiten.
 

Counseling Brabant staat voor counseling en coaching gebaseerd op gelijkwaardigheid. Wij zijn allemaal één, dus ook jij en ik. Zelfs één met de soms beangstigende en soms weer prachtige wereld. Je komt me niet voor niets tegen, je bent hier op het juiste moment in je leven!
 

Mens & Zaak, gecertificeerd coach, counselor en bedrijfskundig. Gevestigd in Zoetermeer en werkzaam in groot regio Haaglanden. Wij hebben jarenlange ervaring in bedrijfsprocessen, sociale zekerheid en verzuimadvies, de juiste probleemoplosser om u vérder te helpen.
 

Kraakman Coaching is gespecialiseerd in individuele coaching van mensen, mensen die iets willen veranderen. U wilt bijvoorbeeld effectiever worden, meer plezier hebben, of balans vinden tussen leven en werken. Wij helpen u op een persoonlijke, betrokken en discrete manier. Geheel in uw belang. Zodat u verder komt.
 

Begeleiding bij bewustzijnsgroei en ontwikkeling van mensen en organisaties.
 
    1    3 
 
advertentie