advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Maastricht

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Maastricht (8 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Hulp, Aandacht, Actie en Succes staan centraal bij Praktijk HAAS. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Met respect als uitgangspunt en het gebruik van voor jou geschikte technieken en vaardigheden is het doel van de training en coaching om het zelfinzicht te vergroten, meer balans te creeeren en je te helpen in je kracht te komen, waarbij de grenzen worden bepaald door jouw draagvermogen. Geschikt voor individuen en bedrijven.
 

De therapie die ik geef, lijkt op mij: duidelijk, professioneel en persoonlijk, oprecht betrokken. Ik maak de dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Die no-nonsense aanpak wordt door cliënten als plezierig ervaren. * individuele therapie * EFT relatietherapie * gezinstherapie * bedrijfscoachen * weerbaarheidstrainingen voor kinderen en jongeren
 

Het Kids Expertisecentrum realiseert een compleet onderwijs, zorg- en welzijnsaanbod dat tegemoetkomt aan de vragen die er in Maastricht en Heuvelland bestaan.
 

Mijn naam is Yvo in den Bosch, psycholoog en mind&body therapeut, gevestigd in Maastricht. Vanuit mijn achtegrond in psychologie, mindfulness, yogatherapie en personal training bied ik mind & body gerichte therapeutische begeleiding, training en opleiding aan om u en uw organisatie duurzaam te laten groeien van klacht naar kracht.
 

In het prachtige Limburgse landschap gaan we met de paarden uit het hoofd terug naar het gevoel!
 

Hulp nodig om uw privé-leven, uw relaties (privé en werk) en/of uw financiën weer in balans te brengen en te houden? Wij zijn gediplomeerd life coach en budget coach en helpen u met uw hulpvraag.
 

Voel je vrij, in liefde, in je kracht en ontspannen. Ontdek de beste versie van jezelf. Wil je jouw persoonlijke groei structureel verankeren in jouw leven? Wil je patronen doorbreken? De antwoorden zitten in jezelf en wij werken er samen aan om deze helder te krijgen.
 
    1   
 
advertentie