advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, NOBCO EMCC European Master Practitioner coach

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, NOBCO EMCC European Master Practitioner coach (2 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Wilt u beter gebruikmaken van uw kwaliteiten? Heeft u het gevoel dat u steeds tegen dezelfde dingen aanloopt? Vraagt u zich geregeld af: ‘is dit nog wat ik wil’? Met professionele coaching ondersteunt Human AwarD U bij het vinden van antwoorden en oplossingen. Beweging creëren in denken, voelen en doen staat hierbij centraal.
 

Ronald Schippers heeft een professionele, stimulerende én oplossing gerichte stijl van begeleiding die gericht is op de mens en de organisatie. Naast de vele mogelijkheden in individuele coaching en intervisie, biedt Bureau Schippers ook verzuimmanagement aan. Voordat een coaching- interventietraject start, is er een kennismakinggesprek, daarna ontvangt u een helder plan van aanpak, offerte en krijgt u ondersteuning om het traject goed en zorgvuldig op te pakken en tot resultaat te brengen. Het ontplooien én productief maken van iemands eigen kracht, expressievorm en kwaliteiten, is een effectief middel tot verbetering van de kwaliteit van het arbeids- en persoonlijk leven.
 
    1   
 
advertentie