advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, NOBTRA (De Nederlandse Orde van Beroepstrainers)

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, NOBTRA (De Nederlandse Orde van Beroepstrainers) (2 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

Wilt u beter gebruikmaken van uw kwaliteiten? Heeft u het gevoel dat u steeds tegen dezelfde dingen aanloopt? Vraagt u zich geregeld af: ‘is dit nog wat ik wil’? Met professionele coaching ondersteunt Human AwarD U bij het vinden van antwoorden en oplossingen. Beweging creëren in denken, voelen en doen staat hierbij centraal.
 
    1   
 
advertentie