advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, NOLOC Erkend Loopbaanprofessional

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, NOLOC Erkend Loopbaanprofessional (5 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Wil je groeien als persoon of meer specifiek als leider of manager? Loop je tegen dingen aan in jezelf? Prophet Center staat al 10 jaar voor professionele en persoonlijk inspiratie en ontplooiing. Als coach en interventiekundige werken we samen met je om je eigen leiderschap te vergroten en effectief met dilemma's om te gaan. Dat doen we o.a. met uitdaging en humor. Dit geldt voor personen, teams en organisaties als geheel. Talenten, communicatie en persoonlijke behoeften spelen daarin een grote rol.
 

Coaching en therapie uitsluitend via internet. Er is gedurende een korte periode dagelijks emailcontact en een traject duurt meestal niet langer dan een week. Het schrijven ordent en structureert, geeft rust en inzicht. Volgens de methodiek MIndful Analysis wordt gestreefd naar een proces van verinnerlijking, zelfkennis en uiteindelijk weloverwogen, effectieve actie.
 

Bureau voor coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en ontslag, ziektewet, re-integratie en life-coaching (persoonlijke vraagstukken). Gericht op resultaat, snel en praktisch, eerlijk en oprecht, confronterend. Vanuit een open hart, zonder oordeel en met begrip, gericht op verbinding tussen hoofd en hart. Ervaring met multiproblematiek, zoals bv. angststoornissen, AD(H)D, autistisch spectrum (o.a. Asperger), HSP (hoogsensitief), hoogbegaafd (Xi). Doelstellingen zijn eigen bewustzijn, nemen van eigen verantwoordelijkheid, eigen keuzes maken.
 

Mens & Zaak, gecertificeerd coach, counselor en bedrijfskundig. Gevestigd in Zoetermeer en werkzaam in groot regio Haaglanden. Wij hebben jarenlange ervaring in bedrijfsprocessen, sociale zekerheid en verzuimadvies, de juiste probleemoplosser om u vérder te helpen.
 

Je bent verliefd en besluit om te gaan samenwonen. Altijd leuk! Maar als je beiden uit een eerdere relatie komt en ook kinderen hebt, is het een behoorlijke opgave om van een samengesteld gezin een succes te maken. De relaties in een nieuw gezin zijn vaak ingewikkeld. Er ontstaan allerlei emotionele spanningen en praktische problemen die vooraf niet waren voorzien. Deze ingewikkeldheden leiden ertoe dat 60% van de samengestelde gezinnen weer uit elkaar gaan. Stiefouder.nl helpt jou om van je samengestelde gezin een succes te maken.
 
    1   
 
advertentie