advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, NVO2 (Nederlandse Vereniging van HRD-professionals in ontwikkelen en opleiden)

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, NVO2 (Nederlandse Vereniging van HRD-professionals in ontwikkelen en opleiden) (2 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

Mindable is een coachingsbureau werkzaam vanuit Hoorn door heel Nederland. Wij hebben een aantal zeer professionele coaches, die allen een ruime ervaring hebben in hun vak. Specialiteiten zijn stress en burnoutpreventie, relatiecoaching, leiderschap en onderhandelen. Methodieken die we hanteren zijn oa, NLP, Mindfulness, ACT, EFT en Systemisch Werk.
 
    1   
 
advertentie