Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, OVAL (Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan, voorheen NOBOL en Boaborea)

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, OVAL (Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaan, voorheen NOBOL en Boaborea) (1 bureau)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Bureau voor coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en ontslag, ziektewet, re-integratie en life-coaching (persoonlijke vraagstukken). Gericht op resultaat, snel en praktisch, eerlijk en oprecht, confronterend. Vanuit een open hart, zonder oordeel en met begrip, gericht op verbinding tussen hoofd en hart. Ervaring met multiproblematiek, zoals bv. angststoornissen, AD(H)D, autistisch spectrum (o.a. Asperger), HSP (hoogsensitief), hoogbegaafd (Xi). Doelstellingen zijn eigen bewustzijn, nemen van eigen verantwoordelijkheid, eigen keuzes maken.
 
    1   
 
advertentie