advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Psycholoog

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Psycholoog (25 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1    3 
 

Praktijk Dalva is er voor mensen die even worstelt met: - opvoeding en relatie problemen - integratie in Nederland - leven met een partner van andere cultuur Ik ben lid van LVPW, RBCZ en S.C.A.G; de consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De gesprekken zijn in het Nederlands of Portugees. Het liefst willen wij altijd zelf de boontjes doppen maar soms lukt het niet, dan is professionele hulp op zijn plaats voorkomt dat de situatie waar wij mee zitten een probleem wordt. Kom jezelf of je partner uit een andere land en heb je vragen over integratie in Nederland? Wil je je kind(eren) beter begeleiden om het best uit zichzelf te halen? Dan ben je bij mij op het goede adres.
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Inspireren om passies te vinden en met plezier te gaan leven. Ik begeleid zowel mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen maken, als mensen die vastgelopen zijn. Ik ben Jungiaans psycholoog, talentencoach en teamtrainer. KLM is een van de klanten. Verandering van binnenuit, bij mij leer je geen truc. Ik werk veel met ACT is opgepakt voor wetenschappelijk onderzoek. ACT is een talentenmeting die je qua snelheid en diepgang zal verbazen. Echte talenten worden zichtbaar. Niet alles wat je goed kan is je talent. Je krijgt met ACT een sleutel voor ontwikkeling mee. Hoe ben ik dit vak ingerold terwijl ik werkzaam was in de IT? Het omslagpunt was een auto-ongeluk, waarbij ik dacht dat willen ook kunnen was. Langzaam maar zeker ben ik veel beter in contact gekomen met mijn gevoel en intuitie. Iets wat nu mijn grootste vermogen is in mijn werk. Talentontwikkeling en ontdek je verborgen talenten! Kosten mogelijk vergoed door zorgverzekeraar.
 

Leeuwenhart Adviespraktijk om mens en organisatie te helpen bij het ont-moeten van weerstanden en het verlossen van blokkades,bij het vergroten van bewustzijn en inzicht en het vrijmaken van talenten,het oplossen van conflicten en bijdragen tot vrede, d.m.v. mediation, coaching en therapie, voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers
 

Bij de Warren kun je terecht met vraagstukken waar je zelf niet uitkomt (persoonlijke vraagstukken, relatieproblemen, loopbaanvraagstukken, problemen op je werk, etc.). Wij bieden ondersteuning door middel van coaching en counselling.
 

Heeft u iemand nodig die goed kan luisteren en de goede prikkelende vragen kan stellen neem dan contact met ons op
 

Wij geloven dat iedereen vrij kan zijn van depressiviteit en angst zonder medicatie. Neem vandaag contact met ons op voor het meest effectieve programma!
 

Mentale tomtom voor diegenen die een (tijdelijke) routeplanner nodig hebben om hun leven, zakelijk en/of privé weer op de juiste route te krijgen.
 

Hulp vragen? Best lastig! Ik weet het uit ervaring, maar soms red je het niet alleen. We hebben allemaal 'een blinde vlek' wat maakt dat je zelf niet altijd ziet waar je echt mee worstelt. Mijn naam is Leone Wevers. Ik ben opgeleid als Psychosociaal Therapeut & Coach. Ik heb mijn psychotherapie praktijk in Delft en Den Hoorn. Mijn klanten omschrijven mij als iemand die 'echt' luistert, geduld heeft, zonder oordeel begrip voor hun problemen heeft, daardoor voelen ze zich gehoord en hebben ze vertrouwen in mij. Ook de persoonlijke touch die ik aan onze gesprekken geef, geeft net dat extra's dat mensen zich prettig voelen (en zelfs als ze opnieuw tegen iets aanlopen direct weer direct contact met me opnemen). Ieder traject is bij mij maatwerk, omdat niemand hetzelfde is! Mijn vraagstelling, de praktische oefeningen en de kennis die ik met je deel zorgen ervoor dat je onze sessies met waardevolle inzichten en antwoord op je vragen kan afsluiten.
 

(Gz-)psycholoog en filosoof te Amsterdam met ruim 25 jaar ervaring, zowel hoog als breed opgeleid, voelt zich niet thuis in de hokjesgeest van het huidige gezondheidszorgsysteem en biedt zich aan als gesprekspartner bij levensvraagstukken en voor deskundige coaching en counseling in eigen praktijk op mooie locatie. Geeft tevens met evenveel plezier (groeps)trainingen.
 
    1    3 
 
advertentie