advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Roermond

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Roermond (3 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Met respect als uitgangspunt en het gebruik van voor jou geschikte technieken en vaardigheden is het doel van de training en coaching om het zelfinzicht te vergroten, meer balans te creeeren en je te helpen in je kracht te komen, waarbij de grenzen worden bepaald door jouw draagvermogen. Geschikt voor individuen en bedrijven.
 

Wij zijn een kleine praktijk in Venlo waar maatwerk voorop staat. Geen wachtlijst. U bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Relatietherapie volgens Dr. Sue Johnson.
 

Voel je vrij, in liefde, in je kracht en ontspannen. Ontdek de beste versie van jezelf. Wil je jouw persoonlijke groei structureel verankeren in jouw leven? Wil je patronen doorbreken? De antwoorden zitten in jezelf en wij werken er samen aan om deze helder te krijgen.
 
    1   
 
advertentie