advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Spaans

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Spaans (3 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

Als u kiest voor mij dan vindt u een intelligente vrouw met humor en levenservaring tegenover u. Ik werk sinds 2005 als zelfstandig gevestigd coach/therapeut en incidenteel als trainer. Ik heb een praktijk aan huis in Renkum en in Arnhem. De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten als u aanvullend verzekerd bent.
 

Loop je vast in jouw leven? Zit je niet lekker in je vel? Wil je verandering in jouw leven maar weet je niet hoe of wat je wil veranderen? MindLift Coaching & Counseling helpt je met het (terug) vinden van de juiste weg. Gebeurtenissen uit het verleden vormen vaak een blokkade voor persoonlijke groei. Veel mensen laten zich er door uit het veld slaan. MindLift leert je die negatieve ervaringen om te zetten in positieve energie. Om er veel sterker en krachtiger uit te komen. Persoonlijke angsten te overwinnen. In het nú te leven. En vol vertrouwen naar de toekomst te kijken. Dieptegesprekken bevorderen jouw bewustwording. Reflectie geeft inzicht in jouw gedachten, gevoelens, emoties, gedrag en patronen die jouw ontwikkeling belemmeren. MindLift reikt handvatten aan en helpt je bij het benutten van de kracht en hulpbronnen in jezelf. Zo begeleidt MindLift jou met het behalen van jouw doelstellingen. Het bevorderen van je persoonlijke ontwikkeling. Groei door bewustwording. Inzicht. Positiviteit. Assertiviteit. Zelfvertrouwen. Zelfredzaamheid. Innerlijke Rust. Innerlijke Kracht. Geluk. Communicatie. Het versterken en volop leren benutten van je talenten. MindLift helpt je weer midden in het leven te staan!
 

Als lifecoach ondersteun ik je bij moeilijke situaties in je leven. Denk aan liefdesverdriet, scheiding, verlies en rouw, depressie, burn-out, lichamelijke of seksuele klachten. Maar bijvoorbeeld ook als je je levensstijl, carriere zou willen veranderen, verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling of bij andere levensvragen.
 
    1   
 
advertentie