advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Veenendaal

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Relatietherapie, Veenendaal (9 bureaus)Relatietherapie of relatiecoaching is bedoeld om de relatie tussen twee of meer personen te verbeteren. De therapie kan bijvoorbeeld gegeven worden aan een echtpaar dat veel ruzie heeft. Als een heel gezin of een hele familie onderwerp van aandacht is, spreekt men van systeemtherapie.

 
    1   
 

In de afgelopen 12 jaar is GAC Assessment & Coaching uitgegroeid tot een bureau dat staat voor kwaliteit. Niet de grootste maar de beste dat is wat we willen bieden. Het is een reis geworden waar we trots op zijn en waar innovatie nog steeds hoog in het vaandel staat. Onze waarden van transparantie en integriteit bepalen onze manier van werken.
 

Ronald Schippers heeft een professionele, stimulerende én oplossing gerichte stijl van begeleiding die gericht is op de mens en de organisatie. Naast de vele mogelijkheden in individuele coaching en intervisie, biedt Bureau Schippers ook verzuimmanagement aan. Voordat een coaching- interventietraject start, is er een kennismakinggesprek, daarna ontvangt u een helder plan van aanpak, offerte en krijgt u ondersteuning om het traject goed en zorgvuldig op te pakken en tot resultaat te brengen. Het ontplooien én productief maken van iemands eigen kracht, expressievorm en kwaliteiten, is een effectief middel tot verbetering van de kwaliteit van het arbeids- en persoonlijk leven.
 

Praktijk Careful is een particuliere organisatie voor maatschappelijk werk, gericht op jongeren van 10 - 22 jaar en hun ouders. Het doel is om jongeren te helpen een brug te slaan naar de toekomst en ouders te helpen hun kinderen hierin te begeleiden.
 

Personal - Business - LifeCoaching. Veilig, betrouwbaar en laagdrempelig. Voor efficiente ondersteuning bij levensvraagstukken en zakelijke begeleiding. Specialisaties: Relaties, Rouw -/en verlies, Bedrijfs Management. Werkzaam in Arnhem, Gelderland.
 

Jeanet van Ramshorst biedt relatietherapie en coaching/counseling aan paren en individuen. Breed post HBO opgeleid voor individuele begeleiding. Opgeleid als EFT therapeut vwb de relatietherapie. Biedt ook groepsgerichte relatietrainingen. Duidelijke en betrokken werkstijl. www.vanramshorstconsult.nl
 

Heb je iets meegemaakt dat je leven op zijn kop heeft gezet? Heb je gevoelens die je niet kunt plaatsen? Wil het piekeren maar niet stoppen? Ben je iets of iemand verloren? Dan is het goed om hulp te vragen. Samen zoeken we uit wat er aan de hand is. We kijken wat je nodig hebt tot je weer voldoende in je eigen kracht staat.
 

Binnen de Caritasgroep bieden wij voor jouw hulpvraag een passende behandeling. Hiervoor werken psychologen, therapeuten en coaches samen in een multidisciplinair team. Neem contact met ons op om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.
 

De academie voor Zuiver Leiderschap is er voor leiders individueel en ter ondersteuning van teams. Meer vanuit eigen kracht acteren, je eigen ruimte creëren en vanuit vrijheid en vertrouwen de wereld inkijken.
 

Enable coaching richt zich op medewerkers die op hun werk of in de privé situatie tegen (on)mogelijkheden aanlopen waardoor ze uit balans raken. Samen onderzoeken we hoe dit kan en kijken we vooruit; wat wil je hiermee en hoe kun je vanuit je kracht jouw balans weer bereiken.
 
    1   
 
advertentie