advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Scheidingsconsulent

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Scheidingsconsulent (40 bureaus)Een (echt)scheiding is emotioneel vaak zwaar. Maar daarnaast zijn er ook alle financiële en juridische zaken die geregeld moeten worden. En als er kinderen in het spel zijn, wordt het nog ingewikkelder. De omgang met de kinderen, alimentatie, huisvesting, verdeling van inboedel en vermogen… Een scheidingscoach of scheidingsconsulent kan u helpen om de financiële en juridische zaken rondom een scheiding, uit handen te nemen.

 
  1  2    4   
 

Clear your mind online is een online coachingspraktijk waar gewerkt wordt middels e-mailcoaching. Clear your mind online is gespecialiseerd in stresscounseling, lifecoaching en coaching bij hoogsensitiviteit.
 

Counseling is een laagdrempelige, praktische en zo kort mogelijk durende vorm van psychosociale hulpverlening waarbij je middels gesprekken, zelf je problemen duidelijk krijgt en kan oplossen of leert er anders mee om te gaan.
 

SCITE et CITO in Zwolle. Kundig en vaardig in systeemtherapie. Vakkundig in de complete systeemaanpak van psychosociale problemen. Het alternatief voor reguliere ggz en jeugdzorg. Voordelen van vrijgevestigden t.o.v. reguliere zorg: enthousiasme, betrokkenheid, directheid, toegankelijkheid en de hulp is sneller en goedkoper. http://www.sciteetcito.nl
 

beeldende creatieve therapie: wanneer praten alléén niet helpt. 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden. Beeldende therapie is een effectieve en specialistische vorm van begeleiding. Het specialistische van deze therapie is gelegen in het methodisch toepassen van beeldende materialen. Talent is niet nodig!
 

Praktijk Lotte Reef biedt advies, begeleiding en coaching voor samengestelde gezinnen met als doel zelf de regie te houden of weer terug te krijgen. Als gediplomeerd professional is Lotte Reef- Keulen er om u hierbij te ondersteunen. In een persoonlijk gesprek worden de behoeftes en wensen besproken. Kernwoorden hierbij zijn: persoonlijk, professioneel en maatwerk. Bij Praktijk Lotte Reef kunt u als stiefouder terecht voor: coaching voor samengestelde gezinnen, vitaliteitscoaching, wandelcoaching, stoelmassage
 

Peppercoach : Omdat je samen verder komt! Conflict Coaching Life Coaching Teamcoaching Loopbaancoaching Relatiecoaching
 

Als lifecoach ondersteun ik je bij moeilijke situaties in je leven. Denk aan liefdesverdriet, scheiding, verlies en rouw, depressie, burn-out, lichamelijke of seksuele klachten. Maar bijvoorbeeld ook als je je levensstijl, carriere zou willen veranderen, verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling of bij andere levensvragen.
 

Just Moving On ontzorgt en ondersteunt bedrijven voor wat betreft ziekteverzuimbegeleiding, loopbaanbegeleiding, (on) vrijwillige mobiliteit, re-integratie, outplacement en arbeidsconflicten (conflictoplossing en conflictvoorkoming). Daarnaast bied ik ondersteuning aan particulieren voor wat betreft coaching en mediation bij arbeidsconflicten binnen en buiten de organisatie en aan particulieren als scheidingsmediator in de regio Waalwijk/Tilburg (ook andere regio's mogelijk op aanvraag).
 

We zijn een jong bedrijf met gespecialiseerde coaches. Naast coaching hebben zijn we opgeleid tot mediator en kunnen we vanuit onze jarenlange ervaring advies en training geven aan zowel particuliere als zakelijke klanten. We gebruiken onze skills altijd om een optimaal resultaat bij onze klant te bewerkstelligen. Intake (max. 1 uur) bieden we gratis aan.
 

Wij zijn, met ruim 40 geweldige burn-out specialisten, het grootste in burn-out gespecialiseerde coach netwerk van Nederland. ​Het zijn onze specialisten die een werknemer in staat stellen zichzelf te herpakken. Samen werken we aan een toename van zijn of haar welzijn en geluk. Voor werkgevers levert het blije, gemotiveerde en zich volledig voor de zaak inzettende werknemers op. Onze missie: mensen helpen gezond te zijn, zeker en comfortabel onder alle omstandigheden
 
  1  2    4   
 
advertentie