advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching (47 bureaus)Wil je graag een goede stiefmoeder zijn, maar vind je het moeilijk om deze rol goed te vervullen en er zelf gelukkig in te zijn? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt over hoe je je rol als stiefmoeder op een voor iedereen prettige wijze kunt vervullen? De stiefmoedercoach kan je helpen!

 
    1    3  4  5 
 

Praktijk Dalva is er voor mensen die even worstelt met: - opvoeding en relatie problemen - integratie in Nederland - leven met een partner van andere cultuur Ik ben lid van LVPW, RBCZ en S.C.A.G; de consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De gesprekken zijn in het Nederlands of Portugees. Het liefst willen wij altijd zelf de boontjes doppen maar soms lukt het niet, dan is professionele hulp op zijn plaats voorkomt dat de situatie waar wij mee zitten een probleem wordt. Kom jezelf of je partner uit een andere land en heb je vragen over integratie in Nederland? Wil je je kind(eren) beter begeleiden om het best uit zichzelf te halen? Dan ben je bij mij op het goede adres.
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Snel resultaat en effectief. NLP is vernieuwend en snel werkend. Binnen 6 gesprekken ben je gegarandeerd verder in het bereiken van je doel. Voormijzelf richt zich met name op wat je graag wilt en niet op wat je niet wilt. Nieuw: Kindercoaching
 

Ieder mens heeft gaven,talenten, wensen en onzekerheden. En ook ieder mens loopt wel eens tegen problemen, belemmeringen en blokkades op. Zowel als particulier individu als in een werksituatie. Coaching Frankly helpt je om inzicht te geven in die belemmeringen, waardoor je je kunt ontdoen van die last en beter je doelen gaat bereiken en wensen verwezenlijken.
 

Latitude opleidingen geeft opleidingen systemisch werken (familieopstellingen en organisatieopstellingen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor systemische coaching (zakelijke en persoonlijke vragen), coaching fusieouders (stiefouders) en relatiecoaching.
 

Je hebt moed nodig om met jezelf in gesprek te gaan. Een betrouwbare coach kan je daarin begeleiden. Ga de uitdaging met jezelf aan en ontdek wat je belemmert om te zijn wie je werkelijk bent? Waar ligt jouw verlangen? Have the Courage of your Desire! Om jouw prachtige zelf te worden.
 

Diana Ewouds Jeugdzorg en communicatie Ouderschap na scheiding Opvoedingsondersteuning
 

Bij de Warren kun je terecht met vraagstukken waar je zelf niet uitkomt (persoonlijke vraagstukken, relatieproblemen, loopbaanvraagstukken, problemen op je werk, etc.). Wij bieden ondersteuning door middel van coaching en counselling.
 

Missie van Punt van Inspiratie: mensen inspireren om vanuit Passie te leven en te werken! Bedrijven en particulieren kunnen terecht voor zowel individuele als groepstrajecten. "Wees zelf de verandering die je wilt zien."
 

ik ben Manou Burghout, drijvende kracht achter In Sense: zelfstandig ondernemer, werk als HR adviseur, coach & counsellor met particulieren en bij bedrijven. Mijn absolute meerwaarde voor bedrijven is dat ik van nature op het niveau van business spiritualiteit werk. Met mijn HR achtergrond heb ik vele bedrijven begeleid en ondersteund in veranderingsprocessen. Mijn interesses reiken verder en liggen ook bij natuur, mens en ziel. Door deze zakelijke en spirituele combinatie, weet ik tegenstellingen te verbinden enspirituele (menselijke) zaken nuchter te verwoorden.
 
    1    3  4  5 
 
advertentie