advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching (47 bureaus)Wil je graag een goede stiefmoeder zijn, maar vind je het moeilijk om deze rol goed te vervullen en er zelf gelukkig in te zijn? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt over hoe je je rol als stiefmoeder op een voor iedereen prettige wijze kunt vervullen? De stiefmoedercoach kan je helpen!

 
  1    3    5 
 

De Verbindende Aarde, praktijk voor contextuele begeleiding, coaching en (familie)therapie. Gespecialiseerd in het begeleiden van relaties, waarin een van de partners te maken heeft met 'onzichtbare handicaps' zoals bijvoorbeeld: ad(h)d, ass, dyslexie, etc. of met afgekeurd zijn.
 

De therapie die ik geef, lijkt op mij: duidelijk, professioneel en persoonlijk, oprecht betrokken. Ik maak de dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Die no-nonsense aanpak wordt door cliënten als plezierig ervaren. * individuele therapie * EFT relatietherapie * gezinstherapie * bedrijfscoachen * weerbaarheidstrainingen voor kinderen en jongeren
 

Praktijk Careful is een particuliere organisatie voor maatschappelijk werk, gericht op jongeren van 10 - 22 jaar en hun ouders. Het doel is om jongeren te helpen een brug te slaan naar de toekomst en ouders te helpen hun kinderen hierin te begeleiden.
 

Counselling Delft is een praktijk voor Counselling & Coaching, Training en Advies.
 

Als holistisch tekendocent, coach beeldend en creatief communicatie specialist geloof ik in het vermogen van ieder individu om zichzelf te begrijpen en te veranderen. Tekenen en schilderen is een goede en veilige manier om gevoelsleven te onderzoeken en zichtbaar te maken. Het beeld wordt gebruikt om tot inzicht en oplossingen te komen bij levensvragen.
 

Ontdek de kracht van jezelf en leef het leven dat je droomt! Jij bent uniek. Kom tot je kern bij Eszenza.
 

Integratieve psychotherapie gebruikt gedragstherapie, cognitieve therapie en hypnotherapie .Hierdoor kun je op drie manieren de klacht onderzoeken. Veel problemen vinden hun oorzaak in overtuigingen die al vroeger in de jeugd zijn gevormd. Deze conclusies liggen vaak op onderbewust niveau. Als deze worden onderzocht en ge-update geven ze ruimte, nieuwe inzichten en energie. Dit heeft zijn effect op zowel persoonlijk als zakelijk terrein. Als je groeit nemen zowel je krachten in je privé-leven als op de werkvloer toe. HELP JEZELF BIJ JE KRACHT TE KOMEN. HELP JEZELF BIJ JE KRACHT TE KOMEN.
 

Wat denk jij over jezelf en het leven? En is dat reëel? Ik richt me op het versterken van je innerlijke kracht. Dit biedt rust en zelfvertrouwen, de basis voor plezier in het leven en voor wederzijds respect. Ik zet je in beweging en jij loopt verder.
 

Een sparring partner bij het maken van keuzes? Stress? Een loopbaanvraag? Counseling gewenst? Sinds 2007 heeft Clara Hillen zo'n 400 cliënten naar tevredenheid gecoacht. Zij is expert in timemanagement en (loopbaan-) coaching, ook in verband met de balans werk - privé, en burn out. Ook organiseert zij workshops stressreductie. Mindfulness is haar meest recente inspiratiebron.
 

Minerva Counseling & Coaching Breda is een praktijk voor psychosociale therapie, relatietherapie en coaching.
 
  1    3    5 
 
advertentie