advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching (47 bureaus)Wil je graag een goede stiefmoeder zijn, maar vind je het moeilijk om deze rol goed te vervullen en er zelf gelukkig in te zijn? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt over hoe je je rol als stiefmoeder op een voor iedereen prettige wijze kunt vervullen? De stiefmoedercoach kan je helpen!

 
  1  2    4   
 

Kindercoach en consultant voor ouders. Begeleiding voor kinderen tussen 6-18, op het gebied van ontwikkeling, leren, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, faalangst, weerbaarheid en scheiding. Voor ouders in scheidingssituatie met name begeleiding voor veilig ontvlechten, ouderschapsplan, afspraken rondom de praktische kanten van de scheiding (school, kleding, communicatie, wisseldagen).
 

Iedereen kan wel eens wat hulp gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in het coachen van Executives én het coachen van stiefouders en stiefkinderen/jongeren met of zonder hun nieuwe gezinsleden. Wij helpen u om uw richting te vinden, de koers uit te zetten en de voorwaarden voor het bereiken van het doel in kaart te brengen, aan te pakken en motiveren u om met vertrouwen de gewenste veranderingen aan te gaan. U bent van harte welkom!
 

COACHING "I've been walking around all day, thinking. I think I have a problem, I think I think too much" [Fragile - Maria Mena, 2002] Direxion Coaching & Consultancy Consultant in de logistek en luchtvaart. Docent HBO Aviation No-nonsense coach. - Life- & Job Coaching - Businesscoach - Outplacement Coaching - Internship- & Graduation Coaching - Thesis Advisor
 

Als coach faciliteer ik je in jouw ontwikkelproces, teneinde te veranderen wat jou belemmert en te versterken wat jou stimuleert om je doelen te bereiken. Ik richt mij op allerlei vraagstukken in jouw leven die zowel in het werk al prive impact hebben. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van stiefgezinnen en ben ik gecertificeerd Stiefplancoach. In mijn aanpak staat positiviteit, gelijkwaardigheid en veiligheid centraal. Samen gaan we aan de slag om de balans terug te vinden!
 

Personal Coaching en business coach: voor sfeer en begeleiding op jouw maat, oa in Breda/ Etten-Leur en Veldhoven/Eindhoven. Creëer het zakelijke en persoonlijke leven waar jij gelukkig van wordt! Voor relatieproblemen, stress, depressie, burn-out en angst. Ik vind ervaringsdeskundigheid belangrijker dan certificering. Natuurlijk beschik ik over allerlei certificaten op mijn vakgebieden maar die zijn ondergeschikt aan het geven van AANDACHT aan mijn klant.
 

Clear your mind online is een online coachingspraktijk waar gewerkt wordt middels e-mailcoaching. Clear your mind online is gespecialiseerd in stresscounseling, lifecoaching en coaching bij hoogsensitiviteit.
 

Mijn naam is Sander Post van der Linde. Ik daag ook jou uit om jezelf aan te pakken, om te veranderen wat je dwars zit. Om te verwerken wat kan en zo je leven te verbeteren. Ik help je daarbij, soms eigenwijs en vaak net even anders.
 

Counseling is een laagdrempelige, praktische en zo kort mogelijk durende vorm van psychosociale hulpverlening waarbij je middels gesprekken, zelf je problemen duidelijk krijgt en kan oplossen of leert er anders mee om te gaan.
 

Coachpraktijk EIGEN! begeleidt kinderen, jongeren en volwassen.
 

De praktijk is gericht op counselling voor ouders. Naast counselling worden er ook workshops voor ouders en trainingen voor professionals op het gebied van ouderschap gegeven.
 
  1  2    4   
 
advertentie