advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, € 125,- tot € 150,-

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, € 125,- tot € 150,- (6 bureaus)Wil je graag een goede stiefmoeder zijn, maar vind je het moeilijk om deze rol goed te vervullen en er zelf gelukkig in te zijn? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt over hoe je je rol als stiefmoeder op een voor iedereen prettige wijze kunt vervullen? De stiefmoedercoach kan je helpen!

 
    1   
 

Met Livoge wil ik ruimte voor groei creëren voor mensen en hun omgeving. Dat bereik ik met individuele coaching (life/werk/executive), familie- & organisatieopstellingen, trainingen rond werk & zingeving, en veranderkundige projecten.
 

Waardevolle tijd wordt verspilt door slechte (of niet efficiente) samenwerking, lage positiviteit en uitdagingen op het gebied van leiderschap. Het is onze missie om teams te leren hoe zij beter kunnen presteren. Wij doen dat door teamtrajecten aan te gaan waarbij we niet alleen coachen, maar ook de benodigde vaardigheidstrainingen aanbieden alsook individueel coachen. Wij streven naar maximaal resultaat en zetten alles in wat naar onze professionele mening nodig is om een team naar High Performance te begeleiden.
 

Wat denk jij over jezelf en het leven? En is dat reëel? Ik richt me op het versterken van je innerlijke kracht. Dit biedt rust en zelfvertrouwen, de basis voor plezier in het leven en voor wederzijds respect. Ik zet je in beweging en jij loopt verder.
 

Praktijk Lotte Reef biedt advies, begeleiding en coaching voor samengestelde gezinnen met als doel zelf de regie te houden of weer terug te krijgen. Als gediplomeerd professional is Lotte Reef- Keulen er om u hierbij te ondersteunen. In een persoonlijk gesprek worden de behoeftes en wensen besproken. Kernwoorden hierbij zijn: persoonlijk, professioneel en maatwerk. Bij Praktijk Lotte Reef kunt u als stiefouder terecht voor: coaching voor samengestelde gezinnen, vitaliteitscoaching, wandelcoaching, stoelmassage
 

Je bent verliefd en besluit om te gaan samenwonen. Altijd leuk! Maar als je beiden uit een eerdere relatie komt en ook kinderen hebt, is het een behoorlijke opgave om van een samengesteld gezin een succes te maken. De relaties in een nieuw gezin zijn vaak ingewikkeld. Er ontstaan allerlei emotionele spanningen en praktische problemen die vooraf niet waren voorzien. Deze ingewikkeldheden leiden ertoe dat 60% van de samengestelde gezinnen weer uit elkaar gaan. Stiefouder.nl helpt jou om van je samengestelde gezin een succes te maken.
 

COACHING "I've been walking around all day, thinking. I think I have a problem, I think I think too much" [Fragile - Maria Mena, 2002] Direxion Coaching & Consultancy Consultant in de logistek en luchtvaart. Docent HBO Aviation No-nonsense coach. - Life- & Job Coaching - Businesscoach - Outplacement Coaching - Internship- & Graduation Coaching - Thesis Advisor
 
    1   
 
advertentie