advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, Haarlemmermeer

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, Haarlemmermeer (7 bureaus)Wil je graag een goede stiefmoeder zijn, maar vind je het moeilijk om deze rol goed te vervullen en er zelf gelukkig in te zijn? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt over hoe je je rol als stiefmoeder op een voor iedereen prettige wijze kunt vervullen? De stiefmoedercoach kan je helpen!

 
    1   
 

Praktijk Dalva is er voor mensen die even worstelt met: - opvoeding en relatie problemen - integratie in Nederland - leven met een partner van andere cultuur Ik ben lid van LVPW, RBCZ en S.C.A.G; de consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De gesprekken zijn in het Nederlands of Portugees. Het liefst willen wij altijd zelf de boontjes doppen maar soms lukt het niet, dan is professionele hulp op zijn plaats voorkomt dat de situatie waar wij mee zitten een probleem wordt. Kom jezelf of je partner uit een andere land en heb je vragen over integratie in Nederland? Wil je je kind(eren) beter begeleiden om het best uit zichzelf te halen? Dan ben je bij mij op het goede adres.
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

ik ben Manou Burghout, drijvende kracht achter In Sense: zelfstandig ondernemer, werk als HR adviseur, coach & counsellor met particulieren en bij bedrijven. Mijn absolute meerwaarde voor bedrijven is dat ik van nature op het niveau van business spiritualiteit werk. Met mijn HR achtergrond heb ik vele bedrijven begeleid en ondersteund in veranderingsprocessen. Mijn interesses reiken verder en liggen ook bij natuur, mens en ziel. Door deze zakelijke en spirituele combinatie, weet ik tegenstellingen te verbinden enspirituele (menselijke) zaken nuchter te verwoorden.
 

Met Livoge wil ik ruimte voor groei creëren voor mensen en hun omgeving. Dat bereik ik met individuele coaching (life/werk/executive), familie- & organisatieopstellingen, trainingen rond werk & zingeving, en veranderkundige projecten.
 

Zonder tussenkomst van de reguliere jeugdzorg voorziet Wat Wel coaching de particulier in deskundige hulp bij opvoed- en gezinsproblemen. Discreet en anoniem (zonder registratie verwijsindex) waarbij de regie over de hulp en uw gezin in uw eigen handen blijft, daar waar het hoort. Een verfrissende hulpverlening waarbij korte hulptrajecten vaak genoeg zijn voor langdurige positieve veranderingen.
 

Je bent verliefd en besluit om te gaan samenwonen. Altijd leuk! Maar als je beiden uit een eerdere relatie komt en ook kinderen hebt, is het een behoorlijke opgave om van een samengesteld gezin een succes te maken. De relaties in een nieuw gezin zijn vaak ingewikkeld. Er ontstaan allerlei emotionele spanningen en praktische problemen die vooraf niet waren voorzien. Deze ingewikkeldheden leiden ertoe dat 60% van de samengestelde gezinnen weer uit elkaar gaan. Stiefouder.nl helpt jou om van je samengestelde gezin een succes te maken.
 

COACHING "I've been walking around all day, thinking. I think I have a problem, I think I think too much" [Fragile - Maria Mena, 2002] Direxion Coaching & Consultancy Consultant in de logistek en luchtvaart. Docent HBO Aviation No-nonsense coach. - Life- & Job Coaching - Businesscoach - Outplacement Coaching - Internship- & Graduation Coaching - Thesis Advisor
 
    1   
 
advertentie