advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, Hilversum

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, Hilversum (5 bureaus)Wil je graag een goede stiefmoeder zijn, maar vind je het moeilijk om deze rol goed te vervullen en er zelf gelukkig in te zijn? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt over hoe je je rol als stiefmoeder op een voor iedereen prettige wijze kunt vervullen? De stiefmoedercoach kan je helpen!

 
    1   
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Snel resultaat en effectief. NLP is vernieuwend en snel werkend. Binnen 6 gesprekken ben je gegarandeerd verder in het bereiken van je doel. Voormijzelf richt zich met name op wat je graag wilt en niet op wat je niet wilt. Nieuw: Kindercoaching
 

Je hebt moed nodig om met jezelf in gesprek te gaan. Een betrouwbare coach kan je daarin begeleiden. Ga de uitdaging met jezelf aan en ontdek wat je belemmert om te zijn wie je werkelijk bent? Waar ligt jouw verlangen? Have the Courage of your Desire! Om jouw prachtige zelf te worden.
 

Ontdek de kracht van jezelf en leef het leven dat je droomt! Jij bent uniek. Kom tot je kern bij Eszenza.
 

Heb jij behoefte aan meer verbinding met jezelf of anderen? Wil je een verandering in werk of privé, maar weet je niet hoe? V4Coaching helpt je de verbinding met jezelf te herstellen én begeleidt je in jouw ontwikkelwens op jouw tempo. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Wij werken door heel Nederland.
 
    1   
 
advertentie