advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, Hoorn

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, Hoorn (2 bureaus)Wil je graag een goede stiefmoeder zijn, maar vind je het moeilijk om deze rol goed te vervullen en er zelf gelukkig in te zijn? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt over hoe je je rol als stiefmoeder op een voor iedereen prettige wijze kunt vervullen? De stiefmoedercoach kan je helpen!

 
    1   
 

Praktijk Dalva is er voor mensen die even worstelt met: - opvoeding en relatie problemen - integratie in Nederland - leven met een partner van andere cultuur Ik ben lid van LVPW, RBCZ en S.C.A.G; de consulten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De gesprekken zijn in het Nederlands of Portugees. Het liefst willen wij altijd zelf de boontjes doppen maar soms lukt het niet, dan is professionele hulp op zijn plaats voorkomt dat de situatie waar wij mee zitten een probleem wordt. Kom jezelf of je partner uit een andere land en heb je vragen over integratie in Nederland? Wil je je kind(eren) beter begeleiden om het best uit zichzelf te halen? Dan ben je bij mij op het goede adres.
 

Heka Consult is in 2013 opgericht door Judith Lub en combineert jarenlange (management- en veranderings-) ervaring in het bedrijfsleven met het begeleiden, coachen en helpen ontwikkelen van mensen die willen leren omgaan met verandering. Heka Consult biedt counselling en coaching en is gevestigd in Purmerend.
 
    1   
 
advertentie