advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, NOBCO EMCC European Foundation coach

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, NOBCO EMCC European Foundation coach (3 bureaus)Wil je graag een goede stiefmoeder zijn, maar vind je het moeilijk om deze rol goed te vervullen en er zelf gelukkig in te zijn? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt over hoe je je rol als stiefmoeder op een voor iedereen prettige wijze kunt vervullen? De stiefmoedercoach kan je helpen!

 
    1   
 

Je hebt moed nodig om met jezelf in gesprek te gaan. Een betrouwbare coach kan je daarin begeleiden. Ga de uitdaging met jezelf aan en ontdek wat je belemmert om te zijn wie je werkelijk bent? Waar ligt jouw verlangen? Have the Courage of your Desire! Om jouw prachtige zelf te worden.
 

Diana Ewouds Jeugdzorg en communicatie Ouderschap na scheiding Opvoedingsondersteuning
 

Heb jij behoefte aan meer verbinding met jezelf of anderen? Wil je een verandering in werk of privé, maar weet je niet hoe? V4Coaching helpt je de verbinding met jezelf te herstellen én begeleidt je in jouw ontwikkelwens op jouw tempo. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Wij werken door heel Nederland.
 
    1   
 
advertentie