advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, Purmerend

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, Purmerend (5 bureaus)Wil je graag een goede stiefmoeder zijn, maar vind je het moeilijk om deze rol goed te vervullen en er zelf gelukkig in te zijn? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt over hoe je je rol als stiefmoeder op een voor iedereen prettige wijze kunt vervullen? De stiefmoedercoach kan je helpen!

 
    1   
 

ik ben Manou Burghout, drijvende kracht achter In Sense: zelfstandig ondernemer, werk als HR adviseur, coach & counsellor met particulieren en bij bedrijven. Mijn absolute meerwaarde voor bedrijven is dat ik van nature op het niveau van business spiritualiteit werk. Met mijn HR achtergrond heb ik vele bedrijven begeleid en ondersteund in veranderingsprocessen. Mijn interesses reiken verder en liggen ook bij natuur, mens en ziel. Door deze zakelijke en spirituele combinatie, weet ik tegenstellingen te verbinden enspirituele (menselijke) zaken nuchter te verwoorden.
 

Effectiever communiceren met partner, kind of ouders? Meer energie uit werk en relaties? Hoe kan ik verlangens omzetten in actie en succes? Hoe kan ik omgaan met weerstand en hindernissen? Hoe zeg ik wat ik echt wil zeggen? Heo leef ik mijn eigen 'verhaal'? Bij Propio Forsa vind je de coach die met jou gaat kijken hoe jij die stap gaat zetten die je zo graag wil zetten. Neem contact op voor persoonlijke en professionele groei en ga de uitdaging aan om jezelf te verwennen met een coachingstraject waarin jij en jouw ontwikkeling centraal staat.
 

Heka Consult is in 2013 opgericht door Judith Lub en combineert jarenlange (management- en veranderings-) ervaring in het bedrijfsleven met het begeleiden, coachen en helpen ontwikkelen van mensen die willen leren omgaan met verandering. Heka Consult biedt counselling en coaching en is gevestigd in Purmerend.
 

Zonder tussenkomst van de reguliere jeugdzorg voorziet Wat Wel coaching de particulier in deskundige hulp bij opvoed- en gezinsproblemen. Discreet en anoniem (zonder registratie verwijsindex) waarbij de regie over de hulp en uw gezin in uw eigen handen blijft, daar waar het hoort. Een verfrissende hulpverlening waarbij korte hulptrajecten vaak genoeg zijn voor langdurige positieve veranderingen.
 

Heb jij behoefte aan meer verbinding met jezelf of anderen? Wil je een verandering in werk of privé, maar weet je niet hoe? V4Coaching helpt je de verbinding met jezelf te herstellen én begeleidt je in jouw ontwikkelwens op jouw tempo. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Wij werken door heel Nederland.
 
    1   
 
advertentie