advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, St!R

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, St!R (3 bureaus)Wil je graag een goede stiefmoeder zijn, maar vind je het moeilijk om deze rol goed te vervullen en er zelf gelukkig in te zijn? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt over hoe je je rol als stiefmoeder op een voor iedereen prettige wijze kunt vervullen? De stiefmoedercoach kan je helpen!

 
    1   
 

Wie instapt op Spoor 7 is de machinist: jij zit aan het stuur. Jij bepaalt waar je heen gaat, in welk tempo en waar je stil wilt staan. Je hoeft niet mee met de sneltrein van ons dagelijkse jachtige leven. Spoor 7 ondersteunt en laat je zien welke mogelijkheden jij hebt. Je kiest altijd zelf.
 

Iedereen kan wel eens wat hulp gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in het coachen van Executives én het coachen van stiefouders en stiefkinderen/jongeren met of zonder hun nieuwe gezinsleden. Wij helpen u om uw richting te vinden, de koers uit te zetten en de voorwaarden voor het bereiken van het doel in kaart te brengen, aan te pakken en motiveren u om met vertrouwen de gewenste veranderingen aan te gaan. U bent van harte welkom!
 

Als coach faciliteer ik je in jouw ontwikkelproces, teneinde te veranderen wat jou belemmert en te versterken wat jou stimuleert om je doelen te bereiken. Ik richt mij op allerlei vraagstukken in jouw leven die zowel in het werk al prive impact hebben. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van stiefgezinnen en ben ik gecertificeerd Stiefplancoach. In mijn aanpak staat positiviteit, gelijkwaardigheid en veiligheid centraal. Samen gaan we aan de slag om de balans terug te vinden!
 
    1   
 
advertentie