advertentie

 

Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, Utrecht

Resultaten voor Relatie (privé en zakelijk), Stiefmoeder Coaching, Utrecht (11 bureaus)Wil je graag een goede stiefmoeder zijn, maar vind je het moeilijk om deze rol goed te vervullen en er zelf gelukkig in te zijn? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt over hoe je je rol als stiefmoeder op een voor iedereen prettige wijze kunt vervullen? De stiefmoedercoach kan je helpen!

 
    1   
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Snel resultaat en effectief. NLP is vernieuwend en snel werkend. Binnen 6 gesprekken ben je gegarandeerd verder in het bereiken van je doel. Voormijzelf richt zich met name op wat je graag wilt en niet op wat je niet wilt. Nieuw: Kindercoaching
 

Je hebt moed nodig om met jezelf in gesprek te gaan. Een betrouwbare coach kan je daarin begeleiden. Ga de uitdaging met jezelf aan en ontdek wat je belemmert om te zijn wie je werkelijk bent? Waar ligt jouw verlangen? Have the Courage of your Desire! Om jouw prachtige zelf te worden.
 

Diana Ewouds Jeugdzorg en communicatie Ouderschap na scheiding Opvoedingsondersteuning
 

Waardevolle tijd wordt verspilt door slechte (of niet efficiente) samenwerking, lage positiviteit en uitdagingen op het gebied van leiderschap. Het is onze missie om teams te leren hoe zij beter kunnen presteren. Wij doen dat door teamtrajecten aan te gaan waarbij we niet alleen coachen, maar ook de benodigde vaardigheidstrainingen aanbieden alsook individueel coachen. Wij streven naar maximaal resultaat en zetten alles in wat naar onze professionele mening nodig is om een team naar High Performance te begeleiden.
 

De therapie die ik geef, lijkt op mij: duidelijk, professioneel en persoonlijk, oprecht betrokken. Ik maak de dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Die no-nonsense aanpak wordt door cliënten als plezierig ervaren. * individuele therapie * EFT relatietherapie * gezinstherapie * bedrijfscoachen * weerbaarheidstrainingen voor kinderen en jongeren
 

Als holistisch tekendocent, coach beeldend en creatief communicatie specialist geloof ik in het vermogen van ieder individu om zichzelf te begrijpen en te veranderen. Tekenen en schilderen is een goede en veilige manier om gevoelsleven te onderzoeken en zichtbaar te maken. Het beeld wordt gebruikt om tot inzicht en oplossingen te komen bij levensvragen.
 

Een sparring partner bij het maken van keuzes? Stress? Een loopbaanvraag? Counseling gewenst? Sinds 2007 heeft Clara Hillen zo'n 400 cliënten naar tevredenheid gecoacht. Zij is expert in timemanagement en (loopbaan-) coaching, ook in verband met de balans werk - privé, en burn out. Ook organiseert zij workshops stressreductie. Mindfulness is haar meest recente inspiratiebron.
 

Ik ben gecertificeerd loopbaancoach. Zowel coaching, loopbaanbegeleiding (van-werk-naar, outplacement, maar ook wanneer u aan een nieuwe stap toe bent) en trainingen op het gebied van loopbaan bied ik aan.
 

Heb jij behoefte aan meer verbinding met jezelf of anderen? Wil je een verandering in werk of privé, maar weet je niet hoe? V4Coaching helpt je de verbinding met jezelf te herstellen én begeleidt je in jouw ontwikkelwens op jouw tempo. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Wij werken door heel Nederland.
 
    1   
 
advertentie