Beschrijving van SAMEN Loopbaanmanagement BV

Algemeen
Als het om je loopbaan gaat - vanuit werk, uitkering of ziektesituatie - het gaat ons om jou. Welke wens je ook hebt, welke belemmeringen je ook ervaart, de enige die er wat aan kan veranderen, ben jij! Doorbreek denkpatronen, verras jezelf met je kwaliteiten en vaardigheden
Je bent bij SAMEN Loopbaanmanagement op het juiste adres!
 
 
Wat kan SAMEN voor jou betekenen?
Wij zeggen: veranderen van loopbaan vraagt moed. Moed om afscheid te nemen van het bekende, om nieuwe mensen te leren kennen, om opnieuw de schoolbank in te gaan, om wellicht in een nieuw vakgebied weer onderaan te beginnen. Om deze redenen staat SAMEN letterlijk voor samen je kansen zichtbaar maken, zodat jij vol vertrouwen de sprong durft te wagen. SAMEN is een kleinschalig bureau en jij bent onze belangrijkste klant. Jouw doel is onze opdracht en je herkent ons aan onze warme persoonlijke aandacht, originaliteit en ervaring. Daarin zijn we wezenlijk anders dan veel andere bureaus.

Onze individuele aanpak levert prettige maatwerktrajecten op, omdat er niemand is zoals jij. Samen met jou gaan wij je loopbaantraject aan: persoonlijk, met heldere doelen en afspraken. Dat levert een krachtig traject op, praktisch, nuchter en no-nonsens, gericht op het door jouw gewenste resultaat.

Wij zijn absolute professionals op het gebied van competenties in beeld brengen, CV advies, netwerken, Jobmarketing en Jobhunting en hebben samen meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van loopbaanmanagement. Wij staan voor onze eigenzinnigheid en onze kwaliteit: alle adviseurs zijn lid van de Noloc en zijn erkende Noloc Loopbaan Professionals. Verderop deze pagina vind je meer specifieke informatie over onze verschillende trajecten.

Zin om de sprong te wagen? Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. We ontmoeten je graag!

Yvonne en Ester
 
 
Trefwoorden
SAMEN gelooft in de eigen kracht, talenten en persoonlijke groei. We geloven ook dat blije werknemers een betere bijdrage leveren aan hun organisatie. Bij alles wat SAMEN doet gaan we de uitdaging aan om je te helpen bij je ontwikkeling, of dat van werk naar werk is, op je huidige werkplek of vanuit een uitkering. Bij elke opdracht halen we het maximale uit onze ervaring en jouw verbeelding. We ontwikkelen trainingen, adviseren teams & ontzorgen organisaties, leiden projecten en laten talenten tot volle bloei komen. Vanuit Heerhugowaard en den Helder in Noord Holland, werken we voor organisaties door heel Nederland.