Ervaringen met SAMEN Loopbaanmanagement BV

Gemiddeld cijfer voor SAMEN Loopbaanmanagement BV: 8.7 (Gebaseerd op 18 ervaringen)
 
Algemeen 8.7
Coach 9.1
Inhoud 8.7
Effectiviteit 8.6
Organisatie 8.6
 
 
Verfijn op soort  
Wilma Besamusca over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 19 06 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Mijn coach Ester heeft mij begeleidt nadat ik na 32 jaar ben gestopt met werken in de financiële sector.
Ik heb de begeleiding ervaren als heel verhelderend en heel prettig, gewoon even stilstaan en een spiegel voorgehouden krijgen. Ik kan het iedereen aanraden!
Inmiddels heb ik een baan in de zorgsector en zit daar helemaal op mijn plek.
 
Carla Schrama over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 06 01 2017) Outplacement
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik liep mee in het traject Outplacement, maar ik was al in de aanloop naar mijn pensioen. De begeleiding heeft mij een beter zicht op mijn functioneren gegeven en meer zelfvertrouwen. Ik zag daardoor veel minder op tegen de zeeën van tijd die ik zou aan krijgen.
 
Edith Tiel over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 29 11 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Afgelopen maanden begeleid in zoeken naar een nieuwe uitdaging welke past bij mij als persoon, maar ook bij de fase waarin ik nu leef.
De gesprekken, testen en adviezen hebben mij veel inzicht gegeven. Dit is tot stand gekomen door Yvonne als professional maar zeker ook de manier van begeleiding... openheid, vertrouwen, warmte..
In welke fase we ook terecht kwamen, er was altijd ruimte voor het moment, maar... met het doel centraal.
Ik gun iedereen zo'n coach!!
 
Marjolein de Kroon over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 21 09 2016) Outplacement
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Yvonne heeft de gave om aan te voelen wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt en wanneer het tijd is om nieuwe stappen te zetten. Na ieder gesprek weer de deur uit met nieuwe inzichten en positieve energie. Ik gun iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan zo'n coach!
 
Marga Knuman over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 11 09 2016) Outplacement
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Als je na 40 jaar gewerkt te hebben ineens wordt geconfronteerd met het feit dat je weer op zoek moet naar een baan dan is dat best heftig en heb je geen idee hoe dat tegenwoordig moet en waar je moet beginnen. De gesprekken met Yvonne hebben er voor gezorgd dat ik met veel zelfvertrouwen de arbeidsmarkt weer op kan. Ik heb Yvonne ervaren als een zeer meelevende, integere, oprechte en enthousiaste coach. Ze blijft het doel voor ogen houden en geeft je daarbij de persoonlijke aandacht en steun die je nodig hebt in alle onzekerheden en frustraties die bij het outplacementtraject horen.
 
Sylvia Schoo- van Beekum over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 01 07 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Erg fijne gesprekken gehad. De trainingen die ik heb gevolgd, o.a. het gebruik van LinkedIn, waren erg goed en duidelijk. Prima coaches!
Heel veel aan gehad.
 
C. Mul over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 02 06 2016) Overig
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
De gesprekjes die ik heb gehad waren heel verhelderend.
Afscheid nemen van mijn werkzaamheden en dan met pensioen te gaan daar zag ik heel erg tegenop. Veel onverklaarbare emoties en van mij hoefde het niet,afscheid nemen. Ik was mij er ook niet van bewust dat het wel heel belangrijk is, stil te staan bij verlies, bij afscheid. Door de gesprekjes heb ik heel bewust en met een heel goed gevoel afscheid kunnen nemen, en ook ander verlies een plekje kunnen geven. Heftig, maar ik ben heel dankbaar voor de gesprekjes.
 
Ce over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 25 05 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Goede 1 op 1 begeleiding in ontspannen sfeer, werkend naar een duidelijke doel wat je wilt bereiken.
Eerst was ik wat sceptisch, maar door de gesprekken ben ik goed verder geholpen. Ook op het gebied van solliciteren heb ik veel bijgeleerd.
 
Fred over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 19 05 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Een prettige en ontspannen benadering waarbij de voortgang wordt bewaakt en ondersteuning altijd beschikbaar is. Het kantoor biedt een rustige en uitnodigende omgeving die stimulerend werkt. De vakkundigheid en mensgerichtheid zijn maatwerk en vanuit begrip en acceptatie.
Een aanrader ! !
 
Margaretha over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 15 03 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Yvonne Truijens heb ik tijdens haar coaching ervaren als integer, oprecht, creatief, ondersteunend en vooral toekomstgericht. Zonder haar had ik belangrijke stappen in mijn ontwikkeling overgeslagen. Nu ben ik (weer) klaar voor de toekomst. Ik kan Yvonne, en Sam&, van harte aanbevelen! Bedankt Yvonne’
 
Iris over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 14 03 2016) Outplacement
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Ongeveer een jaar geleden ben ik gestart met een coachingstraject in het kader van outplacement. De intensieve begeleiding had een goede opbouw; alle kennis die nodig is bij het solliciteren kwam voorbij. Ook ben ik veel over mezelf te weten gekomen. Deze nieuwe inzichten kwamen goed van pas bij het solliciteren. De coach (Ester) was zeer bekwaam en had veel verstand van zaken. Mede hierdoor heb ik nog voor het einde van het traject een nieuwe baan gevonden.
 
Betty Fontaine over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 14 03 2016) Reïntegratie / IRO
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik heb tijdens mijn integratie heel veel steun gehad aan Esther Leibbrand. Ik heb heel veel nuttige tips van haar gekregen en ook de toegepaste methodes lieten zien wie ik was wat ook weer belangrijk was voor mij omdat ik toch weer een nieuwe richting moest kiezen.
Veel steun gehad bij het schrijven van motivatiebrieven. Al met al een leerzame periode.
Bedankt!!!!!!
 
R. Vermeulen over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 11 03 2016) Reïntegratie / IRO
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb het hele Traject bij Ester doorlopen. Je opnieuw klaar stomen voor de arbeidsmarkt terwijl je ook worstelt met je ziekte is geen gemakkelijke opgaaf. Maar dat is aan Ester wel toevertrouwd. Ze is aardig, hartelijk en meevoelend, maar zeker ook direct en ‘to the point’ waar dit nodig is. Buiten het plan dat gevolgd wordt is voldoende aandacht voor mij, als persoon zelf. Ester is een open en integer persoon waar je met al je vragen en onzekerheden bij terecht kunt. Na verloop van tijd heb je dan ook niet meer het gevoel dat je met je coach zit te praten maar meer met een goede vriendin. Ik heb mij erg op mijn gemak gevoeld en ik heb dit traject als zeer prettig ervaren. Kort gezegd; „Een topper !”
 
Miriam Leunig. www.leunigcoaching.nl over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 07 02 2016) Reïntegratie / IRO
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 7
 
Ik voelde me erg gezien en gehoord in mijn proces na 25 jaarbij dezelfde werkgever nu over te moeten gaan stappen naar een ander spoor. Ik ben er serieus genomen, er is veel oog en aandacht geweest voor zowel mijn talenten als mijn valkuilen,en ik voelde me ook steeds meer in mijn kracht komen door de gesprekken met Yvonne.Mede dankzij haar begeleiding en mijn eigen tomeloze inzet heb ik nu een nieuwe baan, en heb ik mijn eigen praktijk in coaching bij eetstoornissen geopend, en delen we nu zelf een gezamenlijke werkplek!
 
Miranda de Greeuw over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 02 02 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Toegankelijk, To-the-point en no-nonsense dat is wat ik heb ervaren. Ik houd daarvan. Sfeer is prima en alles is bespreekbaar. Top bureau, zij reiken je de hulpmiddelen aan, je gaat hier zelf mee aan de slag. Ik heb mijn traject als zeer positief ervaren. Dank hiervoor!!
 
Martijn Geel over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 19 01 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Ik heb met Yvonne een zeer prettig loopbaantraject doorlopen. Door een gedegen aanpak, waarin je zelf ook veel inbreng hebt, heeft het mij weer het inzicht gegeven dat ik nodig had. Zowel de persoonlijke begeleiding en de online portal werken zeer prettig. Zeer zeker een aanrader!!
 
Rob de Jong over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 18 01 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 7
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit n.v.t.
Organisatie 8
 
Effectiviteit: het traject is nog niet afgerond, vandaar NVT. De flexibiliteit van de coach is prima, er is ruimte voor eigen inbreng (interactief).
 
Danielle Kraakman over SAMEN Loopbaanmanagement BV (ervaring ingevuld 15 01 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Yvonne is Iemand die goed luistert, voelde altijd goed aan waar ik behoefte aan had. Ze gaf me steun en vertrouwen in een moeilijke periode in mijn leven, heeft altijd het beste met me voor gehad en leerde me goed naar mezelf te luisteren en te kijken. Ze zorgde ervoor dat ik uitdagingen met mezelf aanging, nieuwe dingen leerde.
Geen standaard traject maar maatwerk. Bedankt Yvonne!