Ervaringen met Sandra Koedood, coaching, therapie en trainingen

Gemiddeld cijfer voor Sandra Koedood, coaching, therapie en trainingen: 8.4 (Gebaseerd op 6 ervaringen)
 
Algemeen 8.5
Coach 9
Inhoud 8.5
Effectiviteit 8
Organisatie 7.8
 
 
Verfijn op soort  
Henk over Sandra Koedood, coaching, therapie en trainingen (ervaring ingevuld 17 06 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Ik wilde hulp bij mijn zelfontplooiing om niet meer in oude valkuilen te vallen, maar voelde schroom en wantrouwen t.o.v. "vreemden". Bij de eerste kennismaking was er meteen een gevoel van vertrouwen waarmee ik verder kon. Dat gevoel heeft zich gaandeweg alleen maar verdiept, Sandra is - ouderwets gezegd - een goed mens. En heel vakbekwaam. Ze heeft mij - met veel humor: we hebben veel gelachen - geleerd dat alle aspecten van mijn persoon (ook de aspecten die ik liever kwijt wilde) een functionele bijdrage hebben. Dat hielp me om niet meer te vechten tegen van alles; het hielp me om met vriendelijke aandacht naar mezelf te kijken; me open te stellen voor anderen en mezelf; te beseffen dat ik altijd een keuze heb. Met andere woorden: mijn sessies met Sandra hebben me geholpen de mildheid in mijzelf terug te vinden. Daar ben ik heel blij mee, maar ik zal de sessies heel erg missen.
 
Pieter Schellekens over Sandra Koedood, coaching, therapie en trainingen (ervaring ingevuld 31 10 2013) Stress / Burnout coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Na een uitgebreid intakegesprek in april 2013 ervaarde ik dat er sprake was van een positieve klik, waarop ik aangaf graag met de coach aan de slag te gaan.
Er was afgesproken met mijn werkgever dat er in eerste instantie 5 sessies plaats zouden vinden, bij de coach op haar kantoor in Eindhoven.
Alle sessies hebben exact volgens afspraak plaatsgevonden.
De sessies waren zeer intensief en leverden mij op dat ik anders tegen een aantal zaken aan ging kijken.
Ik kon vanuit een soort slachtofferrol de regie in handen nemen en daarnaar handelen.
Mijn positie in mijn beide werksituaties werd mij steeds duidelijker, waardoor ik uiteindelijk in staat was te accepteren dat mijn werksituaties veranderd zijn, en er geen sprake meer is van negatieve gevoelens naar mijn werkgever.
 
miranda over Sandra Koedood, coaching, therapie en trainingen (ervaring ingevuld 17 09 2013) Relatietherapie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Sandra heeft mij geholpen om mijzelf weer terug te vinden, om te voelen wat ik denk, vind en wil.
Niet wat anderen verwachten, of wat beter voor anderen is. Ik heb geleerd om aan mijzelf te denken, beslissingen leren nemen met gevoel uit het hart, en niet uit redenering en het hoofd.
Ik ben er achter gekomen dat beschermings meganisme die als kind goed voor mij werkte, mij nu belemmerde te functioneren, ik heb ze niet meer op die manier nodig.

Wat vooral heel handig is, dat ik van Sandra dagelijkse bruikbare tips heb gekregen, die indien nodig ik nu ook nog wel eens toepas.
 
Christina over Sandra Koedood, coaching, therapie en trainingen (ervaring ingevuld 17 05 2013) Communicatie
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
bij Sandra heb ik geleerd om via het contact met de vrijheid van mijn lichaam met een zachte blik naar mijzelf te kijken. Daardoor heb ik een band kunnen opbouwen met mijn groeiproces en de daarbij behorende gevoelens die nog wat extra zorg nodig hebben gehad. Zo ben ik instaat gesteld om onvoorwaardelijke liefde aan mijzelf te leren geven en te onderzoeken hoe ik met mijn verleden heden en toekomst in het reine te komen. Het is goed en mooi wie ik ben en daaraan mag ik de ruimte geven! Sandra heeft mij geholpen om zo het kado van mijn leven te geven aan mijzelf: mijzelf!!


 
Sousan over Sandra Koedood, coaching, therapie en trainingen (ervaring ingevuld 29 04 2013) Relatietherapie
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 8
Organisatie 6
 

Sandra heeft mij kennis laten maken met mezelf. Zij begeleidde mij daarin door mij te helpen uit te beelden wat in mij was. Tijdens de therapie leerde ik welke delen van me zijn gegroeid om me te helpen en welke delen zijn doorgeschoten in hun goede intentie. Ze heeft me geholpen om niet de doorgeschoten delen weg te gooien, maar deze liefdevol te accepteren.

Niet gemakkelijk voor mij omdat ik een overtuiging heb dat je alles in één keer goed moet doen.

Ik kwam bij haar, elke keer met heel praktische dingen op het gebied van liefde, relaties met mijn familie en werk.En elke keer kwamen we uit bij de wortels.

Door mijn opgebouwde overtuigingen te zien en accepteren kreeg ik meer lucht om voor mijn toekomst te kiezen, ééntje die ik kies met mijn hart.
 
Dick over Sandra Koedood, coaching, therapie en trainingen (ervaring ingevuld 26 04 2013) Relatietherapie
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
Het was waardevol en ook gewoon leuk om een tijdje met Sandra te sparren over mijn thema. Ze luistert goed, heeft goede ideeën en is enthousiast, stimulerend en heeft humor. Omdat therapie/coaching m.b.t. diepere thema's toch meestal veel integratietijd vergt, is moeilijk aan te geven wat de effectiviteit was op dat moment. Het was in elk geval verhelderend en bevestigend (over wat ik al wist) en dat draagt uiteindelijk positief bij aan het gehele proces.
Ik zou het zo weer doen!