Ervaringen met Shine Academy: Welkom..!

Gemiddeld cijfer voor Shine Academy: Welkom..!: 9.3 (Gebaseerd op 14 ervaringen)
 
Algemeen 9.3
Coach 9.6
Inhoud 9.4
Effectiviteit 9.1
Organisatie 9.1
 
 
Verfijn op soort  
Carolien over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 23 09 2018) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Antoinette heeft me erg goed geholpen en is een hele warme en betrokken coach. Ik voelde me echt welkom. Antoinette is daarnaast ook enorm scherp en vaardig in de begeleiding bieden die nodig is.
 
Stephan over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 15 07 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik ben heel erg blij geweest dat ik uiteindelijk voor Antoinette als coach heb gekozen. Ze is heel gastvrij en zorgt ze ervoor dat je je op je gemak/welkom voelt. Professionele en ontspannen ruimte. Goede koffie. Daarnaast blijkt uit alles dat ze echt de tijd voor je wilt nemen en dat ze je echt wil helpen: er is echt twee uur de tijd en ook daarbuiten via upguide/whatsapp is ze altijd bereikbaar en denkt ze mee. Ze kan goed luisteren en voelt goed aan waar het probleem zit. Ze geeft de ruimte om zelf aan te geven wat je wilt bespreken. Ze kent veel methodieken en technieken die ze effectief en goed weet in te zetten. Wat ik daarnaast erg fijn vond was dat ze als coach ook tegen mij in durfde te gaan en mij zo nu en dan een spiegel voorhield. Dat was op dat moment soms ongemakkelijk, maar dat zijn wel de momenten die 'bij blijven' en die ook echt kunnen zorgen voor een verandering. Overigens altijd met openheid, respect en goedvinden.

 
Kathelijne over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 15 06 2018) Stress / Burnout coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Antoinette heeft een heel scala aan interventies te bieden en zij sloot met haar interventies heel goed aan bij wat er voor mij nodig was. Er was veel variatie in wat we deden, steeds deed zij een beroep op mijn intuïtieve kant, wat ik heel goed vond.
Haar begeleiding is positief, doortastend, sensitief en creatief
 
Martine over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 02 02 2017) Stress / Burnout coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Antoinette is een fijne coach. Open en warm, maar ook eerlijk en doortastend. Ziet veel en kan je een spiegel voorhouden. De oefeningen en heldere uitleg zijn meteen toepasbaar en helpen om steeds weer een stap te zetten in het proces. Het heeft mij heel veel inzicht gegeven en geholpen om dingen anders te doen, minder in mijn hoofd te schieten, meer en meer de erkenning en rust in mezelf te vinden en vanuit innerlijke motivatie te handelen. Wat een effect. Had nooit gedacht zoveel in zo'n korte tijd te kunnen leren van een coach en zulke stappen te kunnen zetten, maar met Antoinette heb ik weer een stukje van mezelf teruggevonden!
 
Annuska over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 27 05 2016) Stress / Burnout coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Wat zo fijn was bij Antoinette is dat ik mezelf mocht zijn. Dat ze mij heeft geleerd waarom ik ben wie ik ben en dat dat goed is. Ze leerde mij vooral lief te zijn voor mezelf, waardoor ik betere keuzes kan maken in mijn leven. Ze is enthousiast, inspirerend en zuiver. Ik heb nog elke dag profijt van haar kennis, tips en inspiratie.
 
Gina van der Geld over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 11 12 2015) Assertiviteit
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik heb de coaching van Antoinette als zeer prettig ervaren! Door middel van de coaching van Antoinette heb ik meer zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkeld en heb ik de doorgoei kunnen maken van junior medewerker naar medior medewerker! Iets wat ik eerder dit jaar niet voor mogelijk had gehouden. Lieve Antoinette, heel erg bedankt voor de effectieve begeleiding en coaching! Je bent een topper!
 
Lieke over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 10 12 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
De groei die ik door de coaching heb kunnen behalen is groot. Ik ben van het kijken naar m'n kwaliteiten naar het benutten van m'n kwaliteiten gegaan. Door de coaching sta ik nu in m'n kracht en wanneer het wat minder gaat weet ik precies wat ik in kan zetten om weer terug in m'n kracht te komen!
 
Koen Terra over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 27 10 2015) Balans werk/privé
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Ik zie geen enkel negatief aspect van de coachingsessies en de manier waarop deze zijn vormgegeven door Antoinette. Een lager cijfer zou dus niet redelijk zijn! Goede gesprekspartner, open, doordringend en weet goed te vertalen waar de uitdagingen zitten of waar leerpunten liggen. Weet ook op welke manier dit op te pakken is of hoe hier aan te werken is.
Het doorvragen, goed luisteren en ook aspecten die besproken zijn later weer aan te halen als er raakvlakken zijn met andere onderwerpen - verbanden leggen. Dit blijft! Ook het terugkoppelen naar eerdere sessies helpt om de groei te zien.
Heel erg bedankt! Ik ben echt superblij met de sessies. Ik vond het een prettige manier van coaching en dit traject heeft voor mij heel veel opgeleverd.
 
Marike over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 14 01 2015) Stress / Burnout coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Shine Academy heeft me geholpen meer plezier te ervaren in leven en werk. In de 2 jaar dat ik door Antoinette ben gecoacht (18 sessies) heb ik geleerd stil te staan bij stressgevoelens, te voelen wat er aan de hand is en waar deze stress mee te maken heeft. Vaak hebben we situaties nagespeeld, waarbij ik heb leren inzien welke alternatieven er zijn voor mijn gedrag. Dit heeft mij opgeleverd dat ik nu een veel grotere vrijheid ervaar in mijn leven en in mijn werk - dat had ik niet willen missen!
 
Marissa over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 18 08 2014) Reïntegratie / IRO
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Antoinette is al enige tijd mijn coach en ik vind haar krachtig, duidelijk en schroomt niet om aan te pakken. Tegelijkertijd is ze heel invoelend, professioneel, helder en biedt structuur. Daarbij past ze haar interventies aan op wat werkt bij je. Ik heb in de afgelopen jaren ook gemerkt dat ze zich blijft ontwikkelen, waardoor ik dus ook steeds weer bij haar terugkom. Antoinette heeft me een belangrijke periode gecoacht waar ik sterker en zelfbewuster uit ben gekomen.
 
Anoniem over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 07 07 2014) Stress / Burnout coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Antoinette is een uiterst aimabele, deskundige en doortastende coach. Vanaf gesprek 1 maakt zij het verschil. Met blijvend resultaat.
 
Gabi Nieuwenhuis over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 17 06 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik ben erg blij met Antoinette van Reekum als coach! Zij is een warme professionele vrouw die ook haar persoonlijke ervaringen deelt. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik me sneller openstelde voor haar. Verder confronteert zij mij met zaken, zet zij mij stil, laat me vooral voelen terwijl ik vaak geneigd ben om van mijn gevoel weg te gaan en belangrijk; zij heeft mij al erg vooruit geholpen. Zij combineert theorie met praktijk en oefent praktijksituaties. Kortom een waardevolle coach voor mij....
 
Marjolein Klarenbeek, Hogeschool Utrecht over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 02 06 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Antoinette heb ik mogen ervaren als een zeer liefde-volle, enthousiaste, prettige, creatieve, spirituele, deskundige,(levens)ervaren, daadkrachtige en zeer ondersteunende coach! Antoinette legt goed en snel ergens haar vinger op. Met behulp van theorie, maar vooral met veel praktische en duidelijke oefeningen, heeft Antoinette mij geholpen inzichten te krijgen hoe ik met gebeurtenissen omga en heeft ze mij vooral geleerd op een liefdevolle, gelijkwaardige wijze, vanuit mijn eigen wensen/behoeften/mogelijkheden/rol, zonder oordeel, open te staan voor de ander, om op een goede manier, in contact en verbinding met jezelf en de ander, te communiceren.
Ik ben zeer dankbaar voor wat ik van Antoinette heb mogen leren. Een les voor het leven!
 
Hans over Shine Academy: Welkom..! (ervaring ingevuld 30 05 2014) Teamcoaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
De locatie was nu in het bedrijf. De volgende keer gaan we het extern faciliteren, zodat het prettiger werken is met elkaar als team.