Ervaringen met SLOW Loopbaanadvies & Coaching

Gemiddeld cijfer voor SLOW Loopbaanadvies & Coaching: 9.7 (Gebaseerd op 9 ervaringen)
 
Algemeen 9.7
Coach 9.8
Inhoud 9.7
Effectiviteit 9.7
Organisatie 9.7
 
 
Verfijn op soort  
anoniem over SLOW Loopbaanadvies & Coaching (ervaring ingevuld 15 11 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit n.v.t.
Organisatie n.v.t.
 
Toen ik bij Lotte kwam, had ik een burnout. Ik zat vast in mijn werk en daarmee ook in mijn leven. Ik had geen idee wat ik wilde en of ik wel met het juiste bezig was. Door het traject met Lotte ben ik erachter gekomen wat ik echt wilde, carriere wise en ook waar ik in mijn leven energie van krijg. Ook heeft ze me helpen ‘omdenken’ waardoor ik minder snel burnout verschijnselen zal gaan vertonen en nu in ieder geval beter weet hoe ik met mijn energie instandhouding om kan gaan. Zonder dit traject zou ik niet hebben gedurfd om bepaalde stappen te nemen, dus ik zou Lotte zeker aanbevelen!
 
Querine over SLOW Loopbaanadvies & Coaching (ervaring ingevuld 08 10 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Op professioneel vlak wilde ik graag wat anders maar wat, ik had geen idee. Lotte heeft mij goed geholpen en inzichten gegeven in een nieuwe richting. Dit heeft zij gedaan door prikkelende vragen te stellen en echt door te vragen. Het traject bij Lotte heeft ervoor gezorgd dat ik echt weer helemaal terug ben gegaan naar de basis om vanuit daar te onderzoeken wat nu echt bij me past op dit moment in mijn professionele loopbaan. Dank daarvoor!!
 
Anoniem over SLOW Loopbaanadvies & Coaching (ervaring ingevuld 27 08 2018) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit n.v.t.
Organisatie 10
 
Toen ik bij Lotte binnen stapte wist ik dat het roer om moest zowel op het persoonlijke vlak als op werkgebied. Lotte wist heel snel de vinger op de zere plekken te leggen en door de juiste vragen te stellen en opdrachten mee naar huis te geven liet ze mij inzien hoe het ook anders kan.

Door haar professionele to the point aanpak maar met veel begrip, warmte en humor geeft ze je de tools om je belemmerende overtuigingen los te laten. Hierbij laat ze je inzien welke doelen je wel voor ogen moet hebben en dat het heel belangrijk is om dichtbij jezelf te staan.

Ik zou Lotte van harte aanbevelen om je te laten helpen inzien wat jouw doelen en persoonlijke focus zijn!
 
Loes over SLOW Loopbaanadvies & Coaching (ervaring ingevuld 03 08 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Toen ik aanklopte bij Lotte, wist ik even niet meer zo goed waar ik het moest zoeken qua werk. Ik was met goede moed en hoge verwachtingen aan een nieuwe baan begonnen, waar ik zeven maanden later al mee was gestopt, omdat de nieuwe functie, het bedrijf en ik een totale mismatch bleken te zijn. Tijdens het coachingstraject heeft Lotte me geholpen bij het verkrijgen van nieuwe inzichten in mezelf en geleerd op basis daarvan een nieuw werkdoel te stellen. Ze voelt - zonder zweverig te doen - goed aan met welke aanpak en opdrachten ze je verder kan helpen bij het verkrijgen van zelfinzicht en de zoektocht naar een passende baan. Kortom, een zeer professionele, aardige, doortastende en praktijkgerichte dame die ik voor 100% kan aanbevelen aan iedereen.
 
Vivian over SLOW Loopbaanadvies & Coaching (ervaring ingevuld 06 07 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit n.v.t.
Organisatie n.v.t.
 
Als doorgewinterde professional vroeg ik mij af wat een loopbaancoach mij kon brengen. Nou heel veel dus! Ik kreeg in korte tijd een enorme boost van energie en ben volop bezig met mijn loopbaan dankzij Lotte.
 
Tanya over SLOW Loopbaanadvies & Coaching (ervaring ingevuld 22 05 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ontzettend blij dat ik het traject bij Lotte heb doorlopen. Ze heeft aandachtig naar mij geluisterd om mij de juiste kant op te wijzen met haar uitstekende expertise. De paden doorloop je zelf, maar wat is het fijn dat er iemand als Lotte is die je hierbij de helpende hand biedt en met een frisse blik tegen zaken aankijkt waar jij wellicht al een tijdje mee rondloopt.

De opdrachten waren leuk en pittig tegelijkertijd. Het zet je op juiste wijze aan het denken over jouw toekomst. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat heb ik over voor die wens? Ik ging iedere keer de deur uit met een bak energie. Wat een top mens! Zowel rationeel als emotioneel weet Lotte de goede snaar te raken om jouw verder op weg te helpen naar je droom. Wat is er beter dan te investeren in jezelf! Door haar en de opdrachten ben ik me gaan realiseren wat mij echt gelukkig maakt en wat mij energie geeft.

Lotte is zeer deskundig, ik zal het daarom iedereen aanbevelen een traject bij haar aan te gaan!
 
Nienke over SLOW Loopbaanadvies & Coaching (ervaring ingevuld 15 03 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik was 26, twee jaar afgestudeerd en had leuke baan. Toch wilde ik iets anders, maar wat dan precies?

Na veel zelf denken en vele lijstjes verder, bedacht ik dat het zou helpen wanneer iemand van buitenaf mee zou denken, en kwam bij Lotte terecht.

Lotte is nuchter, praktisch, komt snel tot de kern, door de combinatie van haar opleiding en levenservaring heeft ze een verhelderende kijk op zaken, bovendien maakt ze dat je je snel op je gemak voelt. We hebben 5 coachingsessies gehad, en elke keer ging ik een stukje wijzer over mijzelf maar ook over mijn richting qua baan de deur uit!
 
Charlotte over SLOW Loopbaanadvies & Coaching (ervaring ingevuld 28 01 2018) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Door het traject dat ik bij Lotte heb gelopen voel ik me zoveel beter. Ik kwam binnen met zoveel vragen en zat helemaal in de knoop. Kon geen keuzes maken en wist totaal niet wat ik met mezelf aan moest, of te wel ik was een typische millennial drama.
Lotte was en is nog steeds voor mij een redder in nood. Ik voelde me meteen vertrouwt bij haar en dat is natuurlijk heel belangrijk. Ik kon alles tegen haar zeggen en niets was te gek. Door de opdrachten kreeg ik meer zelfinzicht en door het traject heen kreeg ik mijn zelfvertrouwen weer terug en heb ik uiteindelijk ook keuzes gemaakt. Ik kan Lotte iedereen aanraden en het fijne aan haar is, is dat ze zowel met theoretische als praktijkgerichte verhalen komt. Daardoor voel je je begrepen en weet je dat je niet de enige bent met problemen en issues.
Ik ga nu vol goede moed verder en kijk met trotsheid terug op dit traject en ben ik mezelf dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt.
 
Lara over SLOW Loopbaanadvies & Coaching (ervaring ingevuld 16 01 2018) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Via een goede vriendin van mij ben ik met Lotte in contact gekomen.
Ik was vrij lang aan het twijfelen om de stap te zetten om met een life coach te gaan praten. Ik had namelijk geen concrete vragen, problemen of situaties in mijn leven waar ik voor mijn gevoel naar een life coach mee moest maar toch twijfelde ik over verschillende dingen in het leven (zoals zovelen). Vanaf het eerste gesprek dat ik met Lotte had wist ik dat dit misschien wel het beste cadeau is dat ik aan mijzelf kon geven. Lotte kan erg goed verschillende situaties verwoorden, visualiseren en begrijpelijk maken waardoor veel gebeurtenissen in het verleden, heden en de toekomst helder worden. Ook heb ik erg veel gehad en de verschillende ‘tools’ die ik heb geleerd om anders in het leven te staan en op bepaalde manieren te denken. Bij Lotte kan en mag alles, zij helpt je op elk mogelijk vlak en dankzij de sessies heb ik een mooie persoonlijke groei doorgemaakt die ik de rest van mijn leven mee kan nemen.

Ik zou iedereen om mij heen aanraden om eens een keer met Lotte te praten, gun het jezelf!