Ervaringen met Stepping Stones Coaching

Gemiddeld cijfer voor Stepping Stones Coaching: 9.1 (Gebaseerd op 45 ervaringen)
 
Algemeen 9
Coach 9.3
Inhoud 9.1
Effectiviteit 8.9
Organisatie 9.2
 
 
Verfijn op soort  
isa over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 24 08 2017) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ingeborg is effectief en flexibel, zij weet binnen korte tijd veel vertrouwen te winnen van puber en weet de juiste snaar te raken zodat zij in beweging komen, zeer aan te bevelen op verschillende vlakken. Daar waar ouders met handen in haar zitten hoe nu verder, hoe aan te pakken, weet zij een weg te vinden. Ook met veel respect voor vertrouwelijke relatie van haar met kind. Als ouder leer je ook van haar.
 
Daphne Evers over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 16 07 2017) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
De samenwerking met Ingeborg hebben wij als zeer positief ervaren. Ze heeft onze zoon zeer goed geholpen bij leerproblematieken en ook op het gebied van leren leren. Haar persoonlijke & professionele benadering, waarbij ze écht het kind ziet, is heel erg bijzonder. Daarnaast is Ingeborg een integer sparringpartner, die ons fantastisch bijgestaan heeft bij de "uitdagingen" die je ouders hebt met het management/leraren van de basisschool. Ook advies op het gebied van testen voor dyslexie en hoe daar verder mee om te gaan maakte het plaatje compleet.
 
Marielle over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 07 09 2016) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ingeborg is zeer betrokken en door haar betrokkenheid ontstond er al snel een vertrouwensband. Ze analyseert snel waar het probleem ligt en schaft dan de materialen aan die bij het kind passen. Door haar manier van aanpak haalde onze zoon niet alleen zijn achterstand in, maar groeide ook zijn zelfvertrouwen.
 
Leonne over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 23 08 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ingeborg is een zeer gedreven, warmhartige en enthousiaste coach. Ze zorgt dat haar klanten zich op haar gemak voelen en is heel open, eerlijk, niet oordelend en recht door zee.
Ingeborg is een coach die ik iedereen van harte zou willen aanbevelen. Ze heeft onze dochter op een buitengewoon prettige manier begeleid om meer zelfvertrouwen te krijgen.
 
Lizette Lemmens over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 24 07 2016) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ingeborg is een topper. Ze is kundig, flexibel, duidelijk, positief, een vraagbaken voor ouder en kind. Kortom ze is een pedagoog die je voor je kind wenst. We hebben alle vertrouwen in Ingeborg en continueren volgend jaar weer haar begeleiding.
 
S. Wagemans over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 16 02 2016)
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie n.v.t.
 
Ingeborg kwam tijdens het kennismakingsgesprek gelijk professioneel, prettig en duidelijk over. Er was gelijk een klik tussen mij (als ouder), mijn zoon en haar. Vanaf dat moment keek mijn zoon er erg naar uit als Ingeborg kwam. Hij vertrouwde haar volledig. Het doel is bereikt en mijn zoon is er zelf erg tevreden mee (en ik uiteraard ook).
 
KL over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 15 02 2016) Opvoed- / Gezinscoach
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ingeborg heeft mij heel goed geholpen met de opvoeding en problemen die ik had bij mijn jongste kind. Ik had vele vragen en voelde mij vaak onzeker in situaties en soms machteloos. Door het gesprek met haar voel ik me sterker en maak bewustere eigen keuzes. Precies dat duwtje in mijn rug dat ik nodig had. Hartelijk dank!
 
marjolein van der meulen over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 31 05 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
om eens een coach traject te volgen als voorbereiding op mijn eigen coach opleiding, kwam ik bij Ingeborg terecht. Ik heb het coachen door Ingeborg als zeer prettig ervaren. Mijn zelfvertrouwen is erdoor gegroeid en het heeft er mede toe bijgedragen dat ik aangenomen werd voor een nieuwe baan!
 
Ellemieke over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 26 08 2014) Opvoed- / Gezinscoach
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Door de liefdevolle en rustige aanpak van Ingeborg, heeft mijn dochter net dat zetje in de goede richting gekregen dat ze nodig had. Ingeborg weet op het hele fijne manier het vertrouwen van het kind en de ouders te winnen. Ze weet waar ze het over heeft en beschikt over de juiste tools en technieken on tot een goed resultaat te komen. Mijn dochter zit weer lekker in haar vel en heeft het nog vaak over Ingeborg. "Ingeborg is heel erg aardig en lief en doet altijd hele leuke spelletjes met mij."
 
Ron en Mariska over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 28 07 2014) Opvoed- / Gezinscoach
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Ze weet heel snel aandacht en contact te krijgen met de kinderen, om te gaan met verschillende karakter eigenschappen en daardoor manier van aanpak aan te passen. Gesprekken met de kinderen blijven tussen hun, dus n sterke vertrouwensband. Ons geeft ze tips en persoonlijke begeleiding. Ze weet wat de kinderen aankunnen en hoe iets het beste gebracht kan worden. Ze maakt door haar ervaring makkelijk onderscheid tussen wanneer echt iets aan de hand is of wanneer er sprake is van een vorm van aandacht of manipuleren. Ingeborg is TOP, onze steun en toeverlaat bij het verwerken van de scheiding zowel voor de kinderen als voor ons. SUPER!!!!
 
Suzanne over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 15 07 2014) Opvoed- / Gezinscoach
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Na het overlijden van mijn man brak er een zeer moeilijke periode aan. Voor mijn 5-jarige zoon heb ik de hulp van Ingeborg ingeroepen. Ingeborg heeft in korte tijd een vertrouwen met mijn zoon opgebouwd en hem een grote stap verder geholpen in zijn verdriet. Hierbij communiceerde ze duidelijk en open met mij. Ook de basisschool werd hierbij betrokken. Alles met een mooi resultaat: weer een tevreden,open en vrolijke kleuter. Niet meer belemmerd door boosheid en verdriet,hetgeen ook bij mij veel zorgen heeft weggenomen.
 
Bonnie over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 27 02 2014) Zingeving
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Heel aangenaam werd ik ontvangen in een sfeer waar ik mij helemaal op mijn gemak voelde. Tijdens de coaching heb ik nieuwe inzichten gekregen die mij verder helpen met het "probleem".
 
Mark Verkaik over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 04 12 2013) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Onze dochter gaat graag naar Ingeborg toe en voelt zich er veilig en gemotiveerd om te werken aan haar spellingsproblemen. Ingeborg werkt met moderne, frisse methodes die goed complementair zijn met de methodes van school. Duidelijk niet meer van hetzelfde, maar deels een andere benadering om tot een oplossing van de knelpunten te komen. De resultaten mogen er zijn, van matig naar ruim voldoende tot goed!
 
Lisanne over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 17 08 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Ingeborg is een lieve, betrokken coach. Door haar inzichten met me te delen heeft ze me veel geleerd over wie ik ben, wat ik kan en hoe ik mijn talenten ook daadwerkelijk kan gebruiken. Haar manier van werken werkte erg goed voor mij. Haar coaching zal mijn de rest van mijn leven bijblijven en helpen.
 
Suzanne en Bas van Schijndel over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 13 06 2013) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Stopping Stones coaching in de persoon van Ingeborg Dijkstra is een geweldige coach voor onze beide dochters geweest. Op een heel persoonlijke en natuurlijke manier weet Ingeborg de juiste snaar te raken, en dit heeft op onze dochters een verbluffend positief effect gehad, waar zij veel aan zullen hebben in hun verdere leven!
Wij kunnen u Stepping Stones Coaching van harte aanbevelen!
 
Ton,Maud en Maud Baggen-Ariaans over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 08 06 2013) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
We vonden de begeleiding super, Maud kreeg de juiste uitleg over de dingen die ze niet onder de knie kreeg.Ingeborg legde dit op de juiste manier voor Maud uit. Dit maakte Maud ook veel zekerder en vertrouwder met bepaalde vakken op school.En het resultaat was dan ook super. We zullen zeker het volgend jaar schooljaar Ingeborg weer inschakelen.
Gr Ton,Maud,Marjo
 
Andrea over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 07 06 2013) Scheidingsconsulent
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik ben erg tevreden over de vakbekwaamheid van de coach. Ook de leuke, speelse manier waarop er met de kinderen gewerkt werd vind ik positief.
 
monique over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 09 04 2013) Opvoed- / Gezinscoach
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Juf Ingeborg is een lief mens die mijn Eva goed geholpen heeft. Ze ging er heel graag naar toe en zit nu veel lekkerder in haar vel.
 
Wiebrig Bakker over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 17 03 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
In een vertrouwde sfeer de weg onderzoeken die je het beste kunt bewandelen. Waarom? Omdat alleen jij die weg kunt bewandelen en niemand anders! Omdat alleen jij die toegevoegde waarde kan bieden op grond van wat jou uniek maakt. Waarmee jij je onderscheidt van anderen. Dat is tegelijkertijd wat je te doen staat. Het geeft eigenwaarde en richting. Dat specifieke heb ik uitgedokterd bij Ingeborg. Het resultaat van mijn coachingstraject is de start van mijn bedrijf: http://www.vi-zi.nl. Zij coachte met verve, betrokkenheid en professionaliteit. Het was thuiskomen!
 
Judith over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 14 02 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
De begeleiding van Ingeborg heb ik als zeer prettig ervaren. Ze gebruikt verschillende manieren van aanpak en heeft goed ingeschat welke bij mij zouden passen. De gesprekken waren altijd heel gezellig, maar nooit oppervlakkig. Er was ruimte voor open communicatie binnen een vertrouwenssfeer en dat is voor mij precies wat ik zocht binnen een coachingstraject.
 
Laura over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 09 10 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Spontane en enthousiaste coach die je zelf aanzet tot denken en handelen. Er worden duidelijke en haalbare doelen geformuleerd.
 
lianne over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 14 08 2012) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Afgelopen jaar stuitten we op plotselinge slechte scores op gebied van spelling bij onze dochter van 8 jaar oud.
Daar we merkten dat ze leerstof niet begreep hebben we Ingeborg ingeschakeld. De ervaring met ingeborg is enkel positief te noemen. Ze kijkt behalve de vraag op gebied van spelling naar het totale kind en pakt dit mee in haar aanpak. Haar enthousaisme, haar positivisme en merkbare ervaring en deskundigheid geven meteen een gevoel van vertrouwen. Verder is de communicatie met school ook zeer prettig en positief, Ingeborg weet naar alle partijden de juiste snaar te raken!!
 
Myriam Frederiks over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 06 08 2012) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie n.v.t.
 
Mijn dochter is zeer tevreden. Een hele aardige coach en ze heeft veel geleerd. Ze is over gegaan naar 5 havo.
Hartelijk bedankt!
 
Henri Lemmens over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 05 07 2012) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ingeborg doet eerst een intake gesprek en geeft daarna pas aan of ze denkt dat ze iets kan bereiken. Ze heeft daarbij een heel helder beeld van hoe ze het wil aanpakken. Wat betreft de methodiek is zij zeer duidelijk: het is graag of niet. In de uitvoering is zij daarentegen zeer flexibel. Ingeborg geeft ook uit eigener beweging als zij denkt dat de begeleiding niet langer noodzakelijk is. Kortom: je hoeft je als ouder daar niet verder druk over te maken.
 
Frijns over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 04 07 2012) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
fijne samenwerking, betrokken, extra werkjes meegeven (zonder meerkosten) is geen probleem.
ontvangst in huiselijke sfeer is zeer prettig voor het kind.
 
Francoise van de Port over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 16 06 2012) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Na een gesprek met de Juf van mijn dochter werd snel de conclusie getrokken dat er extra begeleiding nodig was wat betreft concentratie, bijles rekenen, als ook een stukje coaching qua zelfvertrouwen en weer ''lekker in haar vel zitten''Ingeborg was hier een schot in de roos! De klik was er meteen al, en de rest ging vanzelf.. Ingeborg haalt het beste in onze dochter naar boven, Florence is positief veranderd, ze gaat met sprongen vooruit, en heeft daardoor ook veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ingeborg ''haalt eruit wat erin zit'' op een zeer vakkundige manier! Ik ben uiterst tevreden, en het is de beste beslissing die ik heb gemaakt ! Ingeborg You're The Best" !!!
 
Suzanne Smets over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 07 05 2012) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
Onze zoon Lars werd enthousiast begeleid door Ingeborg.
Doel was om hem te helpen meer structuur aan te brengen in zijn manier van leren en huiswerk maken. Lars heeft zich op deze manier een aantal studie-vaardigheden eigen gemaakt. Verder vond ik het contact met ons als ouders en de mentor positief. Er werd goed mee gedacht in het bepalen van Lars zijn sterke en zwakke kanten en het verder verloop van zijn school-carrière.
 
Ellen Symons over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 16 04 2012) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
De coaching met Ingeborg heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik wil voor de toekomst, waar ik goed in ben en waar ik minder goed in ben.
Ingeborg is een warme, betrokken coach, die oordeelsvrij kijkt, weet waar ze het over heeft en je zo weet te sturen dat je aan het einde van het gesprek tot nieuwe inzichten over jezelf komt.
Heel prettig om samen met haar op weg te zijn geweest. Ik kijk er met een zeer positief gevoel op terug.
 
Ariane Schut over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 13 04 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
De coachingsgesprekken zijn zeer inspirerend geweest. en hebben ook concreet resultaat opgeleverd voor mij.
Door eens in de 2 weken af te spreken met Ingeborg was er enerzijds genoeg ruimte om na te denken tussen de afspraken én om uit te voeren wat ik met mezelf had afgesproken. Anderzijds gaf het ook genoeg "steun in de rug" om niet weer te vergeten wat ik van plan was. Ingeborg heeft goed uit kunnen leggen welke methode zij gebruikt bij het coachen. Dat was ook terug te zien in de gesprekken die we voerden, zonder dat dat overigens dwingend was. Er was genoeg ruimte voor eigen processen en eigen benaderingswijzen.
 
Brigitte over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 29 01 2012)
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Fijne ervaring. Kinderen werden duidelijk op hun gemak gesteld. Met veel enthousiasme en geduld zijn de kinderen begeleid.
 
sylvia over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 25 01 2012)
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
Mijn zoon heeft vanaf de herfst ongeveer t/m januari begeleiding gehad voor het leren plannen van zijn huiswerk en het leren leren. Het contact met Ingeborg verliep op een open, warme en leuke manier. Ook als mijn zoon wel eens niet zo'n zin had wist ze er altijd een positieve draai aan te geven. Door de coaching is er een stijgende lijn te zien bij de resultaten en is mijn zoon zich er meer van bewust geworden dat hij meer kwalitieve tijd aan zijn huiswerk moet besteden. Bedankt Ingeborg!
 
Chantal Speets over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 13 12 2011) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
een zeer goede, vakkundige begeleiding door Ingeborg. We zijn zeer tevreden. Aimee werd vooral wegwijs gemaakt in het plannen van huiswerk en maken en leren daarvan. Met behulp van een boek, is dit voor haar nu een stuk overzichtelijker geworden.
 
Caroline Kortbeek over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 18 10 2011) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Prettige, persoonlijke begeleiding met oog voor de "eigenheid" van het kind. Coach is een warme persoonlijkheid en pakt de training zeer proffessioneel aan.
 
Marjo over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 10 07 2011) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Mijn 15-jarige dochter Maria heeft van Ingeborg Engelse bijles gehad. Zij vond de lessen leuk en leerzaam. Ingeborg is een enthousiaste coach met goede vakkennis en is goed in de omgang met pubers. Ze heeft inzicht in de leefwereld van de jeugd.
 
Jocelyn Luijten over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 06 07 2011) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Onze dochter Eva (groep 6) had een acherstand met haar spelling en daarbij concentratieproblemen.
Dit gaat nu een stuk beter!
Door haar rustige aanpak wist Ingeborg Eva heel goed te motiveren tijdens de bijlessen.
Eva ging met plezier naar de les.
Ze is een geboren juf !! 
Nicole Cadier over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 19 06 2011) Autisme
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Het is enorm goed gegaan , mijn zoontje had dan ook gelijk een "klik" met Ingeborg , dankzij de goede begeleiding van Ingeborg zie ik dat mijn zoontje goed vooruit gaat en wat heel belangrijk is dat hij het leuk vindt om met Ingeborg te werken,hij komt altijd heel enthousiast thuis met verhalen wat ze hebben gedaan.
 
sylvia vriens over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 15 06 2011) Overig
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit n.v.t.
Organisatie 10
 
ik vond de family factor erg leuk,het was een hele leuke groep en ingeborg heeft hem heel leuk aan ons gegeven heel spontaan en heel duidelijk allemaal
ik raad het iedereen aan het is heel erg leuk om aan mee te doen,en ingeborg is heel lief en aardig
 
Anja van Lint over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 14 06 2011) Opvoed- / Gezinscoach
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 7
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Goede en optimistische coach.
Gezellige groep.
Kan iets meer to the point.
Dank je wel voor de leuke foto's.
Groet Anja
 
Jettie Ankomah over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 14 06 2011) Leerproblemen / Leerstoornissen
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie n.v.t.
 
Mevrouw Dijkstra is ter zake deskundig, geeft duidelijke informatie en maakt ook op een gezellige spontane manier contact met onze (puber)zoon. Hij is zich bewust geworden van zijn eigen manier van denken en hoe hij dat kan beïnvloeden. Het zal nog tijd nemen om dat zich geheel eigen te maken, maar de eerste positieve resultaten zijn er al. Mevrouw Dijkstra gaat professioneel te werk en stelt zich flexibel op.
 
Fieny over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 12 06 2011) Opvoed- / Gezinscoach
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Jouw enthousiastme en betrokkenheid hebben op mij grote indruk gemaakt. Als coach was je zeer deskundig en door de ervaring die je zelf hebt als moeder, ben je ook bekwaam. Bedankt voor de leerzame workshop.
 
mariëlla bakker-geusebroek over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 09 06 2011) Opvoed- / Gezinscoach
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
ingeborg geeft mensen een goed gevoel, ouders kunnen dicht bij zichzelf blijven, worden positief bevestigd en bekrachtigd, ze heeft oog voor detail, 10 vrouwen hebben een speciale cursus-tijd van hun leven gehad, en denken daar met plezier aan terug en geven het zelfs graag door aan anderen gezinnen zonder dat het gevraagd werd!!kortom, wat een rijkdom dat ingeborg er IS!!
 
shirley over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 09 06 2011)
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik heb Ingeborg ervaren in een workshop die ze gaf,en ik vind haar betrokken,professioneel en ze weet waar ze het over heeft.

Het is een warm,lief mens...
 
Angelique Kalverda over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 09 06 2011) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Het is fijn om door deze sessies verder te komen in mijn persoonlijke ontwikkeling. We hebben fijne gesprekken gehad en de tips/aanpak van de coach hebben goede resultaten opgeleverd.
 
Dirkje Verbeek over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 09 06 2011) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik vond de coaching heel prettig. Persoonlijk en professioneel. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en verder geholpen.
 
Joke Tillema over Stepping Stones Coaching (ervaring ingevuld 08 06 2011) ADHD
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Het was leerzaam met veel praten en luisteren naar elkaar, dit was ook een belangrijk onderdeel. Veel tips gekregen. Gezellige, betrokken, lieve en open coach.
Leuke groep deelnemers. In de praktijk (mijn Home Start gezin) kan ik het "geleerde" goed gebruiken.
En alles in een ontspannen sfeer.