advertentie

 

Structureren & Organiseren, PGB coach

Resultaten voor Structureren & Organiseren, PGB coach (54 bureaus)Een PGB of Persoonsgebonden Budget is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. U kiest zelf uw hulpverleners en begeleiders uit, of u huurt een organisatie in die in uw opdracht gaat werken. Met hen maakt u afspraken over wat er moet worden gedaan, de dagen en uren waarop de hulp nodig is en de vergoeding die u daarvoor uit het PGB betaalt. Een PGB coach helpt u bij het vinden van zorgverleners, het opstellen van contracten en het voeren van de administratie.

 
    1    3  4  5  6 
 

Amarilys Deskundigheidsbevordering biedt de (startende) professional, eventueel in overleg met de werkgever, de mogelijkheid om middels Supervisie, Coaching en Intervisie de deskundigheid als professional te bevorderen. Amarilys Deskundigheidsbevordering Begeleidt, Coacht en Traint ook de 'gewone' mens die (levens)vragen heeft.
 

"Van overleven naar moeiteloos leven en werken" HResult coaching is de werktitel voor mijn coachingsactiviteiten. Zo begeleid ik startende ondernemers bij het opzetten van een eigen onderneming, bied ik hulp bij loopbaanvraagstukken, coach ik managers in hun rol als leidinggevende en ondersteun ik met een collega coach mensen die vastzitten met uiteenlopende levensvragen en bij rouwverwerking. Dit alles volgens de principes van “effortless coaching” en met behulp van het co-active coachingsmodel
 

Coaching de Doorgang wil door op een zelfsturende, Socratische manier te bevragen, de ander zelf in staat stellen om zijn deur te openen en de juiste doorgang te vinden, zijn ontwikkeling tegemoet. We hanteren de methodiek van het Ontwikkelingsgericht Coachen. Motto: Als je niet doorgaat met bewegen schiet je wortel.
 

De MatriXmethode is ontwikkeld door Ingrid Stoop zelf en begeleid U om in zéér korte tijd een belangrijke verandering aan te brengen bij leerproblemen, drukke/volle hoofden en alle fobieën en angsten. In één a twee coachings direct merkbare veranderingen. Nu ook mogelijk met Ecoaching via Skype/telefoon.
 

Praktijk voor psychosociale hulpverlening bij individuele en/of relationele problemen. Er is geen verwijzing van een huisarts nodig. Afhankelijk van de zorgverzekeraar(deels)vergoed.
 

ProCaro Coaching & Advies helpt mens en bedrijf op weg naar het gewenste resultaat: Projectmatig en oplossingsgericht. Met ProCaro ontstaat inzicht in vandaag en wordt u begeleid op uw weg naar verandering!
 

Schep Ruimte Professional Organizing adviseert, ondersteunt, en begeleidt in het aanbrengen van structuur en orde in huis en werkomgeving.
 

Financieel inzicht en overzicht is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ik sta voor u klaar om u te begeleiden naar evenwicht in uw financieen. U kunt bij mij terecht voor persoonlijke trajecten maar ook voor workshops, gastlessen en ouderavonden.
 

Stichting Arona Financieel Beheer biedt landelijk diensten aan op het gebied van beschermingsbewind, budgetcoaching, budgetbeheer/inkomensbeheer, thuisadministratie en PGB-beheer.
 

Gecertificeerd Budgetcoach in omgeving Eindhoven, Helmond en Valkenswaard. Gespecialiseerd in Budget Begeleiding, Thuis Administratie en Budget coaching.
 
    1    3  4  5  6 
 
advertentie