Structureren & Organiseren, Weddingplanner

Resultaten voor Structureren & Organiseren, Weddingplanner (2 bureaus)De mooiste dag van je leven, daar wil je zelf optimaal van genieten. Vaak blijkt een huwelijk echter een grotere organisatieklus dan van tevoren wordt gedacht. Ook moeten er soms moeilijke knopen worden doorgehakt, kunnen er emotionele zaken opspelen en tenslotte moet alles ook nog binnen het budget geregeld worden. Een weddingplanner helpt met de voorbereidingen van de grote dag, neemt veel taken op de dag zelf uit handen, kan vaak korting bedingen bij leveranciers, en heeft veel goede tips. Een must voor iedereen die een droomhuwelijk wil waarbij alles op rolletjes loopt en waarbij je zelf optimaal kunt genieten.

 
    1   
 

Proposa kan jullie helpen met deze mooiste dag van jullie leven. Ik kan alle zorgen en stress voor jullie uit handen nemen en de bruiloft van jullie dromen tot in de puntjes voor jullie verzorgen. Zo kunnen jullie je in alle rust voorbereiden op de grote dag.
 

Constance Raterink, specialist in professional en personal organizing, begeleidt en adviseert bij het creëren van structuur en overzicht. Of het nu om een organisatie, huishouding of (digitale) administratie gaat, Constance Raterink helpt ruimte creëren. Constance Raterink is werkzaam in Amsterdam en omgeving. Als personal organizer begeleid ik mensen en organisaties met als doel het leven eenvoudiger te maken. Samen gaan we op zoek naar structuur en balans zodat je zelf tijd over houdt voor de dingen waar je goed in bent.
 
    1   
 
advertentie