advertentie

 

Structureren & Organiseren, Zorgcoach

Resultaten voor Structureren & Organiseren, Zorgcoach (38 bureaus)Als u ziek bent of na een ongeluk thuiskomt, komen er in een keer veel dingen op u af: ziekenhuisbezoeken, onderzoeken, gesprekken met artsen en verpleegkundigen. Er kan behoefte zijn aan aangepast vervoer, aanpassingen in en om het huis, hulpmiddelen e.d.. Om deze zorg te verkrijgen moet een patiënt contact hebben met veel instanties, die ieder een eigen verantwoordelijkheid hebben voor een stukje van de zorg. De weg vinden is voor veel patiënten en hun partners of familie erg lastig en tijdrovend. Een zorgcoach neemt voor deze mensen het werk uit handen.

 
    1    3  4 
 

Praktijk voor psychosociale hulpverlening bij individuele en/of relationele problemen. Er is geen verwijzing van een huisarts nodig. Afhankelijk van de zorgverzekeraar(deels)vergoed.
 

Schep Ruimte Professional Organizing adviseert, ondersteunt, en begeleidt in het aanbrengen van structuur en orde in huis en werkomgeving.
 

Ik help ouders omgaan met hun kind met een verstandelijke beperking of meervoudige beperking waardoor zij zich gelukkiger voelen en er een positieve flow in het gezin komt.
 

Onze organisatie is een platte organisatie. met daarin twee medewerkers en een zeer breed netwerk. Wij onderscheiden ons in onze aanpak, souplesse en combinatie van gedrevenheid,vakbekwaamheid,ervaringsdeskundigheiden fiscaal - juridische kennis. met ons kleine team staan wij graag voor u klaar. bij ons is onze klant koning.
 

Praktijk Hayo Bol richt zich op mensen die meer willen in hun leven op het gebied van gezondheid, relaties, persoonlijke ontwikkeling en de werking van hun verstand. Een gezond verstand maakt juiste beslissingen die goed voelen en goed zijn.
 

Straal biedt unieke en creatieve trainingen en coaching! Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, jongeren trainingen, kindercoaching. Wij hebben alles in huis om ieder individu weer te laten stralen. Omdat we zijn aangesloten bij de NFG komt coaching eventueel voor vergoeding in aanmerking.
 

Erkend dyslexie instituut voor ernstige enkelvoudige dyslexie. Diagnostiek en behandeling van dyslexie, ADHD, Autisme. Tenslotte kunnen we helpen bij vragen over capaciteiten en sociaal emotionele problemen.
 

Bureau Ballotte biedt supervisie en coaching om uw functioneren te optimaliseren. U reflecteert op uw persoonlijke werksituatie en ontdekt welke vaardigheden al dan niet bij uw werkstijl passen. In uitdagende en interactieve gesprekken leert u het beste uit uzelf naar boven te halen.Met als resultaat: enthousiasme, motivatie, productie.
 

iQ Coaches Leiden biedt jobcoaching en levenscoaching voor (jong)volwassenen met autisme, ADHD al dan niet in combinatie met hoogbegaafdheid.
 

Het Bezinningshotel. Biedt moderne coaching en bezinning bij levensvragen. U bent onze gast. Dat betekent dat u de inhoud van uw dagen bepaalt. De meest gewaarde vorm van coaching is de individuele werkwijze. Daar om heen is vrijheid en ruimte van groot belang, er is veel om over na te denken. Bij meerdaags verblijf: U bepaalt zelf uw afspraken met uw coach naar eigen inzicht. Er is geen rooster waaraan u gebonden bent. Uw eigen plannen en activiteiten zijn belangrijk ter ondersteuning. De coaches zijn beschikbaar van 9.00 tot 21.00uur. Het is verstandig niet later dan een dag van te voren af te spreken. U bepaalt de lengte van uw verblijf zelf.
 
    1    3  4 
 
advertentie