advertentie

 

Structureren & Organiseren, Zorgcoach

Resultaten voor Structureren & Organiseren, Zorgcoach (39 bureaus)Als u ziek bent of na een ongeluk thuiskomt, komen er in een keer veel dingen op u af: ziekenhuisbezoeken, onderzoeken, gesprekken met artsen en verpleegkundigen. Er kan behoefte zijn aan aangepast vervoer, aanpassingen in en om het huis, hulpmiddelen e.d.. Om deze zorg te verkrijgen moet een patiënt contact hebben met veel instanties, die ieder een eigen verantwoordelijkheid hebben voor een stukje van de zorg. De weg vinden is voor veel patiënten en hun partners of familie erg lastig en tijdrovend. Een zorgcoach neemt voor deze mensen het werk uit handen.

 
    1    3  4 
 

Praktijk voor psychosociale hulpverlening bij individuele en/of relationele problemen. Er is geen verwijzing van een huisarts nodig. Afhankelijk van de zorgverzekeraar(deels)vergoed.
 

Schep Ruimte Professional Organizing adviseert, ondersteunt, en begeleidt in het aanbrengen van structuur en orde in huis en werkomgeving.
 

XHBO staat voor eXtra Hulp Bij Opruimen en is opgericht door mw. Ferdie Leusink (1973). Het idee van XHBO is ontstaan nadat zij een aantal jaren geleden in aanraking kwam met kinderen met een stoornis in het Autisme spectrum. Voor deze groep mensen is het heel belangrijk om te leven in structuur. Ferdie heeft voor kinderen en volwassenen met Autisme een systeem ontwikkeld om orde en rust in hun leven te creëren. Zij ondervond ook voor haarzelf de vele voordelen van haar systematische wijze van opruimen en organiseren. De vele complimenten uit haar directe omgeving en de vraag hoe zij het allemaal zo goed georganiseerd heeft gekregen hebben haar geïnspireerd om XHBO op te richten.
 

Ik help ouders omgaan met hun kind met een verstandelijke beperking of meervoudige beperking waardoor zij zich gelukkiger voelen en er een positieve flow in het gezin komt.
 

Onze organisatie is een platte organisatie. met daarin twee medewerkers en een zeer breed netwerk. Wij onderscheiden ons in onze aanpak, souplesse en combinatie van gedrevenheid,vakbekwaamheid,ervaringsdeskundigheiden fiscaal - juridische kennis. met ons kleine team staan wij graag voor u klaar. bij ons is onze klant koning.
 

Praktijk Hayo Bol richt zich op mensen die meer willen in hun leven op het gebied van gezondheid, relaties, persoonlijke ontwikkeling en de werking van hun verstand. Een gezond verstand maakt juiste beslissingen die goed voelen en goed zijn.
 

Straal biedt unieke en creatieve trainingen en coaching! Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, jongeren trainingen, kindercoaching. Wij hebben alles in huis om ieder individu weer te laten stralen. Omdat we zijn aangesloten bij de NFG komt coaching eventueel voor vergoeding in aanmerking.
 

Erkend dyslexie instituut voor ernstige enkelvoudige dyslexie. Diagnostiek en behandeling van dyslexie, ADHD, Autisme. Tenslotte kunnen we helpen bij vragen over capaciteiten en sociaal emotionele problemen.
 

Bureau Ballotte biedt supervisie en coaching om uw functioneren te optimaliseren. U reflecteert op uw persoonlijke werksituatie en ontdekt welke vaardigheden al dan niet bij uw werkstijl passen. In uitdagende en interactieve gesprekken leert u het beste uit uzelf naar boven te halen.Met als resultaat: enthousiasme, motivatie, productie.
 

iQ Coaches Leiden biedt jobcoaching en levenscoaching voor (jong)volwassenen met autisme, ADHD al dan niet in combinatie met hoogbegaafdheid.
 
    1    3  4 
 
advertentie