advertentie

 

Vaardigheden & Competenties, Leidinggeven

Resultaten voor Vaardigheden & Competenties, Leidinggeven (464 bureaus)Leidinggeven. Daar komt vaak meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Inspireren, motiveren, delegeren, functioneringsgesprekken, slechtnieuws gesprekken of afscheid nemen van een medewerker die niet goed functioneert. Als leidinggevende wil je zelf soms ook een klankbord. Laat u coachen en maak optimaal gebruik van uw eigen talenten en die van uw medewerkers.

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

Michiel Brandt is een ervaren ondernemer. Hij werkt resultaatgericht in een aangename ontspannen vorm. Als cliënt ga je flink aan het werk. Je wilt coaching om iets te bereiken in je leven of je zaak. Laat Michiel je langs de klippen loodsen, je blijft zelf kapitein.
 

Voor particulieren - zorginstellingen & schoolorganisaties in Alphen aan den Rijn & omstreken
 

TerWerk biedt verschillende soorten coaching/ advies & begeleiding aan: -Coaching management trainees -Personal Coaching -Begeleiding en advies bij otwikkelingstrajecten/ cultuurveranderingstrajecten -Training
 

Rouw en verlies zijn onderdeel van ons leven. Soms kun je moeite hebben om het verlies te integreren in je leven en loop je tegen belemmeringen aan. Bij Virtus Praktijk kun je terecht voor verlies na overlijden, zelfdoding, en verlies door ziekte of beperkingen. Naast verliesbegeleiding werk ik als jobcoach in de begeleiding van mensen met autisme, ADHD en niet-aangeboren hersenletsel op de werkplek.
 

Jouw succes, onze passie! Welkom bij Coachcenter Den Haag! Zoek je een loopbaan coach, burn-out coach, personal of life coach in Den Haag? Lees dan vooral verder. Coachcenter Den Haag bestaat uit een divers team van professionele en ervaren coaches in Den Haag. Wat ons onderscheidt is onze werkwijze in coaching en de impact die we weten te maken.
 

Ik help mijn clienten ontdekken wie ze zijn en wat hun unieke kracht is. Dat geeft ze de motivatie, de vrijheid, het plezier, het lef en het vertrouwen zichzelf te zijn in hun professionele en persoonlijke leven.
 

Nyansa: Coaching vanuit oprechte betrokkenheid. Nyansa staat voor het creëren van een veilige en prettige leeromgeving. Vanuit dit vertrekpunt zijn wij scherp in onze oberservaties, reflecterend en daar waar nodig confronterend. Wij geloven in jouw potentie!
 

Begeleiding van managers en directeuren in de ontwikkeling van hun persoonlijkheid, mindset en leiderschapskwaliteiten. Hun emotionele intelligentie, essentieel voor loopbaan- en persoonlijk succes, krijgt een boost en zij gaan hun missie en visie inzetten. Zo worden zij vrijer, inspirerender voor hun mensen, en veel krachtiger als leider.
 

Amarilys Deskundigheidsbevordering biedt de (startende) professional, eventueel in overleg met de werkgever, de mogelijkheid om middels Supervisie, Coaching en Intervisie de deskundigheid als professional te bevorderen. Amarilys Deskundigheidsbevordering Begeleidt, Coacht en Traint ook de 'gewone' mens die (levens)vragen heeft.
 

"Van overleven naar moeiteloos leven en werken" HResult coaching is de werktitel voor mijn coachingsactiviteiten. Zo begeleid ik startende ondernemers bij het opzetten van een eigen onderneming, bied ik hulp bij loopbaanvraagstukken, coach ik managers in hun rol als leidinggevende en ondersteun ik met een collega coach mensen die vastzitten met uiteenlopende levensvragen en bij rouwverwerking. Dit alles volgens de principes van “effortless coaching” en met behulp van het co-active coachingsmodel
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie