advertentie

 

Vaardigheden & Competenties, Mediacoach / Mediatrainer

Resultaten voor Vaardigheden & Competenties, Mediacoach / Mediatrainer (34 bureaus)Omgaan met de media is een vak apart. De media kunnen het imago van uzelf of uw organisatie maken of breken. Een mediacoach of mediatrainer kan helpen uw optreden in de pers en media te verbeteren. Daarnaast zijn er mediacoaches die kinderen en volwassenen ‘mediawijs’ kunnen maken in de omgang met alle nieuwe media.

 
    1    3  4 
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

Inspireren om passies te vinden en met plezier te gaan leven. Ik begeleid zowel mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen maken, als mensen die vastgelopen zijn. Ik ben Jungiaans psycholoog, talentencoach en teamtrainer. KLM is een van de klanten. Verandering van binnenuit, bij mij leer je geen truc. Ik werk veel met ACT is opgepakt voor wetenschappelijk onderzoek. ACT is een talentenmeting die je qua snelheid en diepgang zal verbazen. Echte talenten worden zichtbaar. Niet alles wat je goed kan is je talent. Je krijgt met ACT een sleutel voor ontwikkeling mee. Hoe ben ik dit vak ingerold terwijl ik werkzaam was in de IT? Het omslagpunt was een auto-ongeluk, waarbij ik dacht dat willen ook kunnen was. Langzaam maar zeker ben ik veel beter in contact gekomen met mijn gevoel en intuitie. Iets wat nu mijn grootste vermogen is in mijn werk. Talentontwikkeling en ontdek je verborgen talenten! Kosten mogelijk vergoed door zorgverzekeraar.
 

Wilt u ook beter leren omgaan met social media? Alleen, of samen met uw medewerkers? Hebt u behoefte aan iemand die meedenkt en niet alleen maar achter elke hype aan rent? Dan bent u bij wwWijzer.nu aan het goede adres. Voor advies, training en coaching op het gebied van internet, social media en veiligheid.
 

Edo van Santen is gespecialiseerd in presentatietraining, en wil dat ook jij vanuit jouw Kracht, jouw Authenticiteit en jouw Passie kan presenteren, voor een groep, op het podium of voor de camera. Voor verschillende doelgroepen en elke belemmering biedt Edo jou de passende en werkende oplossing.
 

Bent u ook wel eens jaloers op sprekers die hun publiek vervoeren met hun presentatie? Wat is hun geheim? Presenteren kent geen geheimen. Act to speech leert u speechen, voordragen en zelfs verkopen met de kennis die acteurs en theatermakers al jaren gebruiken.
 

Financiële rust door budgetcoaching van boba it!. boba it! kan u helpen meer grip te krijgen op uw geld en administratie.
 

Een actief PR-beleid genereert mediacontacten en dialoog met de doelgroep(en). Whizpr coacht en traint woordvoerders, PR-en social media verantwoordelijken.
 

A green Apple a day coacht en traint professionals uit de media-, entertainment-, en culturele sector. Wij bieden personal coaching om te groeien in je vak, performance coaching om te leren pieken op het juiste moment en organiseren allerhande trainingen op het gebied van presentatie, persoonlijk leiderschap en media.
 

Authenticiteit in beeld helpt directie en management om hun organisatie 'waardengedreven' aan te sturen, de communicatie met hun personeel te verbeteren en helpt hen bij reorganisaties en overnames voor de juiste 'mindset' binnen hun organisatie. Authenticiteit in beeld maakt hierin gebruik van de laatste 20 jaar opgedane wetenschappelijke kennis van brein en psyche.
 

Averca is gericht op training, coaching en loopbaanadvies. De kracht van Averca ligt in een creatieve, resultaatgerichte aanpak. Noloc-geregistreerd
 
    1    3  4 
 
advertentie