advertentie

 

Vaardigheden & Competenties, Sales coaching

Resultaten voor Vaardigheden & Competenties, Sales coaching (108 bureaus)Goed kunnen verkopen is echt een kunst. Wilt u uw eigen verkoopresultaten of die van uw commerciële medewerker(s) verhogen? De sales coach haalt het beste uit uw sales medewerkers en helpt de de omzet van uw bedrijf te vergroten.

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

Op enig moment in je leven zeg je: "dit wil ik niet meer". Wat dan wel? Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Wat wil ik bereiken en hoe ga ik dat doen? Hoe ga ik dit alles aanpakken? Begin je reis bij No14.
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

BlueSkyBehaviour is een middelgroot bureau gericht op de bovenkant van de zakelijke markt. Met meerdere top-coaches werken wij, geheel op maat gesneden van de coachee, soms provocatief, soms autisme-vriendelijke, soms luisterend en adviserend, soms pittig en confronterend. Altijd met humor en warmte. Altijd gericht op het gewenste resultaat. Bijzonder effectief en dus ook nooit langer dan nodig is. Een geheel maatwerk-gerichte en andere aanpak van coachen.
 

Wil je NU meer klanten? Ben jij een ondernemer in de dienstverlening die erg goed in zijn vak is en dat met passie beoefent? Heb je moeite om genoeg klanten te vinden? Ik ben DE ACQUISITIECOACH en ik help je graag op weg.
 

Wij spiegelen aan individuen en teams hoe zij door anderen worden gezien. Wat zorgt voor inzicht en een nieuwe manier van werken.Daarvoor gaan we samen op zoek naar krachtig gedrag, verse communicatie en het juiste netwerk. Dit doen we met advies, communicatie coaching, verander projecten, workshops en trainingen(oa mbv paarden)
 

IKbv helpt werknemers, ondernemers en organisaties aan meer plezier en succes in het werk. Soms betekent dat dingen anders gaan doen (vaardigheden vergroten of verbreden), soms betekent dat andere dingen gaan doen (een andere baan of een bedrijf starten). Diensten: ondernemerscoaching, loopbaanadvies, sollicitatiehulp, outplacement, coaching, workshops, training op gebied van verkoop, social media en loopbaan.
 

Inspireren om passies te vinden en met plezier te gaan leven. Ik begeleid zowel mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen maken, als mensen die vastgelopen zijn. Ik ben Jungiaans psycholoog, talentencoach en teamtrainer. KLM is een van de klanten. Verandering van binnenuit, bij mij leer je geen truc. Ik werk veel met ACT is opgepakt voor wetenschappelijk onderzoek. ACT is een talentenmeting die je qua snelheid en diepgang zal verbazen. Echte talenten worden zichtbaar. Niet alles wat je goed kan is je talent. Je krijgt met ACT een sleutel voor ontwikkeling mee. Hoe ben ik dit vak ingerold terwijl ik werkzaam was in de IT? Het omslagpunt was een auto-ongeluk, waarbij ik dacht dat willen ook kunnen was. Langzaam maar zeker ben ik veel beter in contact gekomen met mijn gevoel en intuitie. Iets wat nu mijn grootste vermogen is in mijn werk. Talentontwikkeling en ontdek je verborgen talenten! Kosten mogelijk vergoed door zorgverzekeraar.
 

Jongkind verzorgt in zowel de profit als de non-profit sector een breed scala aan soorten training en coaching. Maatwerk is daarbij vanzelfsprekend. De rode draad is het verbeteren van de effectiviteit in professionele communicatie. Een greep uit onze thema's: - Management - Persoonlijke ontwikkeling - Commercieel - Klantgericht - Agressie en incidentbeheersing - Versterking & borging in de praktijk - Talenten Motivatie Analyse
 

Ieder mens heeft gaven,talenten, wensen en onzekerheden. En ook ieder mens loopt wel eens tegen problemen, belemmeringen en blokkades op. Zowel als particulier individu als in een werksituatie. Coaching Frankly helpt je om inzicht te geven in die belemmeringen, waardoor je je kunt ontdoen van die last en beter je doelen gaat bereiken en wensen verwezenlijken.
 

Ik leer zelfstandige Top Trainers en Coaches die worstelen met het vinden van goed betalende klanten, hoe ze in minder tijd, met meer rust, een doorbraak naar € 100.000,-- realiseren, d.m.v. Digitaal Ondernemen.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie