advertentie

 

Vaardigheden & Competenties, Social media adviseur

Resultaten voor Vaardigheden & Competenties, Social media adviseur (51 bureaus)Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, Google+, weblogs, fora... Ziet u ook door de bomen het bos niet meer met de sociale media? U bent niet de enige. Maar social media kunnen wel heel handig zijn. Wist u dat u met social media uw netwerk kunt vergroten, een baan of opdracht kunt vinden, uw organisatie kunt promoten en makkelijk toegang heeft tot interessante (vak)informatie? Zorg dat u niet achterloopt en leer de basis of de laatste 'tips en tricks'. Vraag een social media adviseur of social media trainer om u of uw organisatie te helpen!

 
    1    3  4  5  6 
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

IKbv helpt werknemers, ondernemers en organisaties aan meer plezier en succes in het werk. Soms betekent dat dingen anders gaan doen (vaardigheden vergroten of verbreden), soms betekent dat andere dingen gaan doen (een andere baan of een bedrijf starten). Diensten: ondernemerscoaching, loopbaanadvies, sollicitatiehulp, outplacement, coaching, workshops, training op gebied van verkoop, social media en loopbaan.
 

Ivané biedt loopbaanbegeleiding binnen werk, van werk naar werk of het ondernemerschap. Peroonlijk, professioneel en op maat. Het gaat tenslotte om u. Met behulp van social media wwar nodig zodat u zichzelf kunt profleren bij de volgende stap in uw carriere.
 

ME-factor Training en Coaching helpt je om het beste uit jezelf te halen, om je eigen ME-factor te ontdekken. Wie ben je? wat zijn je sterke punten? Wat wil je in je leven bereiken? Hoe kan je anderen laten zien wat jij kan? Het zijn zo maar een aantal vragen die je jezelf misschien wel eens stelt. Maar neem je ook de tijd om het antwoord voor jezelf op te vinden? ME-factor Training en coaching Den Haag helpt jou je talenten optimaal in te zetten.
 

Een actief PR-beleid genereert mediacontacten en dialoog met de doelgroep(en). Whizpr coacht en traint woordvoerders, PR-en social media verantwoordelijken.
 

Verbinden met een glimlach.
 

Bureau voor Outplacement loopbaancoaching, re-integratie (2espoor)
 

Ik begeleid mensen met vragen op het gebied van werk en leven. In hoofdzaak de volgende onderwerpen: 1) Uitzoeken welk werk bij je past 2) Leren solliciteren en netwerken 3) Coaching op gebied van functioneren en communiceren Organisaties begeleid ik met het opzetten van duurzaam personeelsbeleid.
 

Dienstverlening Anton de Vries: * provocatief coachen (zowel coaching als training) * individuele coaching & teamcoaching * loopbaancoaching & loopbaanadvies * trainingen netwerken & Social media/solliciteren * re-integratie & outplacement * advies employability Meer informatie? linkedin.com/company/de-vries-coaching-&-training/
 

Happiness School is de plaats voor Life Explorers die hun eigen unieke Creative Way zoeken We gebruiken de kracht van kunst, innovatie, verandering, meditatie en verandering om een leven te leiden waar je van houdt Happiness School is volledig online en internationaal. Klanten zijn zowel solopreneurs als mensen in vaste dienst
 
    1    3  4  5  6 
 
advertentie