Beschrijving van Valebo! Human Resources Development

Algemeen
Valebo! is een coaching- en trainingsbureau met een professioneel netwerk van senior adviseurs, trainers en coaches op het gebied van leiderschap en organisatiecultuur gebaseerd op de visie dat de mens oneindig is in zijn ontwikkelmogelijkheden.
 
 
Onze missie
• Het ontwikkelen van het leren in organisaties t.b.v. persoonlijke en maatschappelijke transformatie: werken en leren zijn één.
• Het in stand houden van dynamisch evenwicht in mensen, in exploratie en creativiteit en in resultaatgerichtheid en realisme.
• Het ondersteunen van leidinggevenden in het bouwen van een waardengedreven organisatie
• Het bevorderen van het delen van kennis
Coaching, training en organisatieadvies zijn de voertuigen om aan bovenstaande te voldoen. De coaches zijn aangesloten bij de NOBCO en handelen volgens de ethische gedragscode en onderwerpen zich aan een klachtenprocedure.

Enkele vormen van begeleiding: leiderschapsontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, teamcoaching, executive coaching, hulp bij rouwverwerking, maar ook MVO prestatieladder en kwaliteitszorgsystematiek.
 
 
Trefwoorden
Executive coaching; Master Practitioner Coach; leiderschapsontwikkeling; managementdevelopment; managementvaardigheden; organisatiecultuur; assessments